Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gazdag lehet ez a srác? Megérné bepróbálkozni nála?
Figyelt kérdés
haveromnak a barátja ő, egy pubban voltam vele egy társaságban, billiárdoztunk, finom illata volt, és elegánsan öltözködött, ingre v nyakú, de volt rajta egy lovag, ami ismerős volt hogy valami atomgazdag sznob márka, cipője meg lacoste, az óráját is sikerült kiolvasnom, mondjuk észrevette ahogy nagyon bámulom, pierre cardin volt, legközelebb is ott lesz lehet, haveromtól nem merek rákérdezni hogy pénzes e, mert az ciki lenne, szerintetek? nem az esetem egyébként, de magabiztos meg mint mondtam lehet menő, sznob2016. márc. 28. 12:36
1/42 anonim válasza:
Vagy csak aliexpress xd mint mostanaban sok emberena daniel wellington ora xdddd
2/42 A kérdező kommentje:
ja és egyszer már láttam előtte, akkor más óra volt rajta, gondolom menőbb
2016. márc. 28. 12:38
3/42 anonim válasza:
Kérdezz rá, neked már úgyis mindegy, egy pénzéhes kis ripanc vagy ígyis-úgyis. :D
4/42 anonim válasza:
Szerintem probalkozz be, ha csak a penze kell
5/42 A kérdező kommentje:
persze lacoste cipő alin jó vicc, meg ha onnan is venné akkor látszódna a többi ruháján hogy kilógnak érted, pierre cardin órát meg nem hamisítanak, jó nagy szélhámos mocsok lenne ha kamu lenne rajta minden
2016. márc. 28. 12:41
6/42 anonim válasza:
De amugy egy pierre cardin ora nem veszes ...kb atlagban 20k . (Zaraban is ennyiert kapsz es az se egy nagy ora marka) . Am nem tudom milyen lovag van igy mintaba .
Ha lovon ult akkor en azt mondanam h ralph lauren egy konzervativ marka de az sem olyan veszesen draga.
En iniabb olyannal probalkoznek aki be is jon es ha penz kell akkor legyen penze. 21.szazadban inkabb a cipojet nezd ...a lacoste us mar atlag marka .
Keress egy olyan akin rosherun van (de eredeti) iphone 6s el jarkal es normalisan nezzen ki .
Abnal lesz penz.
Esetleg egy jo kocsi :) 18evesen .
7/42 anonim válasza:
Azt a pénzre bukó gold digger mindenedet! Na majd jön rád itt az áldás, nem csak a férfiaktól, hanem a nőktől is,hogy miattad és a hozzád hasonlók miatt vesznek minden nőt egy kalap alá. Hogy hasznos dolgot is írjak a kérdésedre: Sok pénzt akarsz? Dolgozz! Ne a máséra hajts!
8/42 anonim válasza:
Ezt mind meg lehet egy átlagos havi fizetésből venni. Nagy cucc.
9/42 anonim válasza:
De ne biztassátok már,hogy mit nézzem,meg mit nem, ha pénz kell neki,akkor dolgozzon meg érte, az isten húzza a ...-ra a kis k...váját!
10/42 A kérdező kommentje:
roshe run? xd egy lacoste 30 ezer és igen a ralph lauren volt az *-*mi az hogy konzervatív márka?
2016. márc. 28. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!