Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gazdag lehet ez a srác? Megérné bepróbálkozni nála?
Figyelt kérdés
haveromnak a barátja ő, egy pubban voltam vele egy társaságban, billiárdoztunk, finom illata volt, és elegánsan öltözködött, ingre v nyakú, de volt rajta egy lovag, ami ismerős volt hogy valami atomgazdag sznob márka, cipője meg lacoste, az óráját is sikerült kiolvasnom, mondjuk észrevette ahogy nagyon bámulom, pierre cardin volt, legközelebb is ott lesz lehet, haveromtól nem merek rákérdezni hogy pénzes e, mert az ciki lenne, szerintetek? nem az esetem egyébként, de magabiztos meg mint mondtam lehet menő, sznob2016. márc. 28. 12:36
21/42 anonim válasza:
Én bírom az ilyen csajokat, s adok is magamra. Egyszer élünk akkor éljünk jól, meg jó csajokkal. Ha a srác nem jön be, engem érdekelsz. Írj privátot, küldj egy egészalakos (ha lehet ne télikabátba ;)) képet s csevegjünk. Épp keresek valakit, lehet épp te vagy az.
22/42 anonim válasza:
Ááá, nem is arra hajtasz,hogy minél több pénze legyen, ezért vitatkoztok itt,hogy ájfonja, meg a f..omja legyen, meg ilyen,meg olyan cipő. Hogy ki vagyok? Az aki utálja az ilyen pénzre hajtó senkiket, semmi haszna az ilyeneknek a gazdaságban, mint te, más pénzét szórja csak el,de nem termel.
23/42 anonim válasza:
lehet jo ruhája van de egy putriba lakik ha az kell neked tessék
ismerek sok hüjegyereket aki csak látszatra jó az ágyba meg nulla
a kéglije meg putri
sok sikert
24/42 A kérdező kommentje:
utolsó: naviszont ilyet én is ismerek, de az cigány
a 64-es válaszolót kérem hogy ne írjon többet, mert idegesít
2016. márc. 28. 13:07
25/42 anonim válasza:
HV Polo. Nem valami draga marka.
Nekem olyanok a lovas cuccaim.:P
27/42 anonim válasza:
és miért gondolod, hogy pont te kellenél neki?
28/42 anonim válasza:
pffff:D:D:D:D nyakamba van barakka nyaklánc van kocsim ( passat) van pénzem most akkor menő vagyok?:D de utálom az ilyet... jó ruha van rajta ja persze lehet egy garnitura ruhája van. nekem egy melegitő garniturám volt 50 ezer akkor most raj vagyok ? pfffffff cs*cs*a nő
29/42 anonim válasza:
ribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribi
30/42 anonim válasza:
ribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribiribi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!