Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gazdag lehet ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gazdag lehet ez a srác? Megérné bepróbálkozni nála?

Figyelt kérdés
haveromnak a barátja ő, egy pubban voltam vele egy társaságban, billiárdoztunk, finom illata volt, és elegánsan öltözködött, ingre v nyakú, de volt rajta egy lovag, ami ismerős volt hogy valami atomgazdag sznob márka, cipője meg lacoste, az óráját is sikerült kiolvasnom, mondjuk észrevette ahogy nagyon bámulom, pierre cardin volt, legközelebb is ott lesz lehet, haveromtól nem merek rákérdezni hogy pénzes e, mert az ciki lenne, szerintetek? nem az esetem egyébként, de magabiztos meg mint mondtam lehet menő, sznob
2016. márc. 28. 12:36
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
telóját nem láttam sajnos :/ de tuti az is iphone, majd mondom neki hogy csináljom velem egy közös fotót és akkor meglátom milyen
2016. márc. 28. 12:48
 12/42 anonim ***** válasza:
96%
Tűnj már el ezzel a provokatív kamu kérdéssel. :D
2016. márc. 28. 12:48
 13/42 A kérdező kommentje:
miért lennék k**va? mert nem állok le egy csövessel? nekem fontos hogy igényes legyen egy srác, de élj csak álomvilágban, 60 kiló alatt egy lány se fog leállni ilyen magát sajnáltató prolival na bocs hogy keményvoltam de lekellett írnom
2016. márc. 28. 12:50
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Kis k.! Álláshirdetéseket már láttál? Gondolom nem! Na akkor sürgősen kezdd el azokat nézegetni, ne más pénze kelljen! De utálom,az ilyen nyomorultakat, másokból akarnak megélni! Azzal nincs bajom,ha valakinek sok pénze van, ha tesz is érte, de az ilyeneket is, mint a kérdező a legszívesebben egy póznán látnám lógva, néha le is köpném,ha arra járnék.
2016. márc. 28. 12:51
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy k..va, mert más emberen akarsz élősködni. Az ilyet taposni kell, mint egy csótányt!
2016. márc. 28. 12:53
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Erősen megkérdőjelezem a kérdés hitelességét. Mellesleg a gazdag faszik sem hülyék.
2016. márc. 28. 12:53
 17/42 A kérdező kommentje:
honnan tudod, hogy én hogy állok anyagilag? van pénzem, abban biztos lehetsz ;) sose szorultam még pénzre
2016. márc. 28. 12:54
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem is arról van szó, hogy nem egy csövessel akarsz leállni,hanem te egyenesen azt nézed,hogy minél több pénze legyen. Undorító egy élőlény vagy.
2016. márc. 28. 12:56
 19/42 A kérdező kommentje:
én nem mondtam azt hogy legyen minél több pénze, ez csak egy kérdés, arra válaszolj te kiváncsi lennék ki vagy
2016. márc. 28. 12:58
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Van pénzed, persze, fizetésig 2000 Ft, ha lenne pénzed,akkor nem hajtanál más pénzére.
2016. márc. 28. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!