Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Penteken vege az erettseginknek es szombaton lesz a bankettunk. Szerintetek mennyire erne meg beprobalkozni utana az egyik tanarnomnel?
20 eves felnott ember vagyok, aki egy maganal kicsit tobb mint tiz evvel idosebb tanarnobe beleszeretett. Szerintem idealisak a korulmenyek, higy elmondjam neki es megprobaljam kicsit eltekerni a fejet.
A gay radar erosen beindul nala, es allitasa szerint, fiatalabb koraban fekudt le mar lannyal, mikor meg gimis volt o is. Azota ha minden igaz csak fiuval volt egyutt, de aki egyszer kiprobalta..ott van a lehetoseg.
Oszinten, szerintetek elonyosen jonnek ki belole?
Vannak ra utalo jelek, hogy talan szeretne valamit.
Reszletesebben privatban beszelhetunk.
Kerlek titeket, csak komoly valaszokat adjatok! Koszonom!
Aznap éjjel az egyik osztálytársamnál aftereztünk egészen pirkadatig. Nagyon csúnyán leittuk magunkat..mindenki. aztán ő reggel hazament. Én lekísértem, elszívtunk egy cigit, elsírtam magam közben hogy vége és félek, hogy nem fogunk többet találkozni. Ő megölelgetett, megpuszilt, nekiadtam a gyújtómat és hazament. Utána elaludtam egy padon mert nem akartak visszaengedni a lakásba mert sokáig elvoltam tűnve. Aztán végülis kb fél óra múlva fölkeltem, eszembe jutott a kapukód és felmentem. Aludtunk pár órát a barátaimmal, ki ágyban, ki a padlón. Aztán amikor magunkhoz tértünk elmentünk haza rendrakás után.
A tancival azután természetesen még nagyon sokat találkoztunk, de én sajnos mindig marha féltékeny voltam a közös barátokra, akik ott voltak még rajtunk kívül. Többször ittunk, buliztunk együtt. (Nem lettem alkesz, csak azt hiszem akkor éltem ki a fiatal "bulizos" énem) Szeptemberben egyetemet kezdtem. Próbáltam nyitni mások felé, de nem ment, csak ilyen futó kalandjaim voltak lányokkal-fiúkkal egyaránt. Novemberben találkoztunk legközelebb, ahova jött pár közös barát is, de kb nem foglalkozott velem egyáltalán és ez nagyon fájt. Kitört egy balhé a társaságban, és ő csak otthagyott minket, és lelépett az egyik sráccal akivel tuti h volt valami szikra köztük. Jelenetet rendeztem. Egészen hajnalig veszekedtünk telefonon, messengeren, míg az összes felgyülemlett feszültség ki nem jött belőlem, ami a "jelzései" miatt (is) bennem ragadt. Robbantam. Egészen áprilisig nem beszéltünk. Elfordultam az utcán előle amikor találkoztunk, nem fogadtam a köszönését, levegőnek néztem. Haragudtam rá amiért az álomkép nem valósult meg, amit részben ő, részben saját magam hitettem el magammal.
Ő keresett meg. Utána még egy pár hétig vágyódtam utána, kb két hónapig, de elmúlt. Jött más aki érdekessé tette a mindennapjaimat és az egyetem fontosabb is fontosabb lett. Mostmár összeteszem a kezeimet, hogy nem lett semmi belőle..tényleg! A legjobb barátom lett, és a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Keressük egymást. Megnyíltunk mélyen a másiknak .
Persze azóta se mondtam el, mit éreztem iránta, de ez pont így jó. Tudta ő nagyon jól, hogy mit szerettem volna, meg azt is, hogyan értettem "félre vagy éppen meg" őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!