Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ránézésre meg tudják állapítani a nők más nőkről, hogy leszbikusak-e?
Ez a kérdés már többször is fent volt már, szerepelt a gyakorin, legalábbis hasonló megfogalmazásban...
A válaszom viszont nagyon nehéz megmondani külsőre, hogy egy lány leszbikus-e, vagy sem.
Ha rád néz, és elmosolyodik, akkor nagy rá az esély.
Te lány vagy amúgy?
Kedves Kérdező!
Ahogy előttem is írták, mi leszbikusok, ugyanúgy tájékozódunk a kiszemeltünkről, mint heteró társaink szoktak. És tényleg kevés nő van, akiről meg lehet állapítani külseje alapján, hogy leszbikus. Többnyire a butchokról és még esetleg a tomboyokról. Nőies, szép leszbikus nőket viszont nem lehet felismerni, hogy ők is 'zenészek', és sok lipstick leszbikusnak, köztük nekem is örök problémát jelent. (Az én kiszemeltjeim mindig heterók szoktak lenni sajnos... mindegy, asszem veszek egy macskát. aztán még egyet :D )
30/nő
Utolsó: Hasonló cipőben járok.. :-D Általában én is mellélövök, de van azért ellenpélda is. A macska jó, de azért ne add fel! :-P
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!