Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen és minek a hatására döbbentetek rá, h leszbikusak vagytok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 14:53
1/20 anonim válasza:
14 évesen, amikor először lettem szerelmes lányba.
2/20 anonim válasza:
Nekem mondták hogy túlságosan fiúsan viselkedek, és hát akkor figyeltem fel magamra . Utána érdekeltek a lányoknak az idomai , és igen ,akkor jöttem rá h leszbi vagyok.
3/20 anonim válasza:
16 évesen. Az interneten leveleztem egy kb 10 évvel idősebb leszbikus nővel, néha nagyon kedveskedő, flörtölő dolgokat írt, de nem érdekeltem igazán, én viszont teljesen bele voltam esve. Sosem találkoztunk.
4/20 anonim válasza:
Fura lett volna, ha rádöbbennék heteroszexuális pasiként.
5/20 anonim válasza:
13 évesen, szintén első szerelem. :) Nem volt bonyolult.
6/20 anonim válasza:
Mikor 15 évesen először lettem szerelmes lányba.
7/20 anonim válasza:
Nem is tudom.Valahogy adta magát ez az egész!Még egészen kislány voltam általános iskolában,mikor már titokban szerelmes voltam az osztályfőnöknőmbe,Kati nénibe... :) Aztán 15 éves voltam mikor először lettem igazán szerelmes,mikor először ismertem meg a testiséget egy másik nővel,hosszú hónapokig jártam Andival....Hülyén hangzik,de amióta az eszemet tudom!
8/20 anonim válasza:
Én nagyon fiatal voltam.8 éves voltam amikor nem a fiúk kezdtek el tetszeni hanem a lányok.
9/20 anonim válasza:
15 Évesen amikor ottaludtam barátnőmnél és azon a délutánon medencéztünk és nem bikinibe mint a normális emberek hanem toppban meg bugyiban és nagyon felizgatott ahogy rátapadt a nunijára a fehér bugyi és olyan szinten hogy látszódott az alatta lévő erős fekete szőr. Még aznap este mikor fvm ben meg kellett puszilnom a száját nem bírtam ki és rendes csókot adtam neki. Utána másnak fentvoltam amikor Ő felkelt csak ugy csináltam mint aki alszik és a szobában cserélte át a bugyiját meg a melltartóját és én akkor nagyon benedvesedtem és akkor jöttem rá hogy a lányok felé vonzódom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!