Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "Orange is the new black"-ben szereplő Alex és Piper való világban is leszbikusak?
Attól, hogy egy színésznő/színész meleg karaktert játszik el a szerepe szerint egyáltalán nem jelenti azt, hogy valóban meleg.
Egyébként Alexnek voltak fickói szóval esetleg bi lehet, Piperről semmit sem dobott ki a google csak Zac Efront szóval lehet hogy leszbikus.
Tudom sokat segítettem azzal, hogy "esetleg" meg "lehet".. jobb lett volna ha semmit sem írok, továbbra is kétségek közt vergődhetsz. :/ Hátha jön majd egy oltári nagy fan aki elmeséli az összes karakter élettörténetét. Amúgy könnyen lehet, hogy mind közül valaki leszbikus, a nagy számok törvénye alapján.
Taylor Schilling-nek volt egy barátnője tavaly (Carrie Brownstein) úgyhogy minimum biszek de én még pasival nem láttam, tehát inkább a leszbikusra tenném a voksom.
Lea Delaria, Samira Wiley, Abigail Savage és Ruby Rose 100%, hogy leszbikusak.
Laura Prepon pedig... Hát állítása szerint hetero de nekem gyanús, hogy legalább egy kis biszex hajlam van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!