Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lánnyal feküdnél le az Orange is the New Blackből? És ki az aki esetleg kéne hosszabb távra is?
Maga a kérdés eléggé lol de azért megpróbálok válaszolni rá, nem egyszerű mert sok csajt megdugnék a karakterek közül.
Szóval íme a lista:
Az első mindenképpen Natalie Figueroa (Alysia Reiner) a volt igazgatóhelyettes, ő nagyon bejön (bár ő már bőven inkább nő mintsem lány)
Tetszik még a zaklató csaj a Morello (Yael Stone), Soso (Kimiko Glenn), Nicky (Natasha Lyonne)
Aztán van még a latinó különitmény: Dascha Polanco, Jessica Pimentel, Jackie Cruz
+ a futottak még kategória: Alex (Laura Prepon), Chapman (Taylor Schilling), a kinti barátnője Polly (Maria Dizzia)
Kb. ennyi :D
Természetesen karakter, külső+személyiségre (és most tekintsünk el attól hogy sittesek).
Úúú, nekem Piper nem kéne. Olyan lett mint Larry az utóbbi időben, nagyon idegesítő. Alex meg végképp nem.
Poussey, Boo, Daya, Morello, Maritza. Meg Suzanne is. Igen, tudom kicsit zakkant, de még így is normálisabb mint Alex, sőt még Pipertől is...nekem egy nagy plüssmacinak tűnik.
Stellát még nem láttam, de érdeklődöm :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!