Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most én látok bele sokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én látok bele sokat a dologba vagy van vmi alapja, amikor egy csaj nekem (én is csaj vagyok) a neten olyan képet mutat egy színészről v. énekesről, aki eléggé hasonlít rám és kicsit hosszabb ideig beszél arról, hogy milyen szép a lány?

Figyelt kérdés
Vki tapasztalt hasonlót?

2014. febr. 8. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül jelent ez bármit is
2014. febr. 8. 21:44
 2/3 A kérdező kommentje:

és ha van rá gyanú, akár egy kicsi is,hogy bi a csaj, akkor ezt már lehet ,,jelnek" venni?

Vagy miből lehet leszűrni.

2014. febr. 8. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mi nem ismerjük ezt a lányt. Lehetséges, hogy így próbálja a tudomásodra hozni, hogy tetszel neki. Valahogy neked kell rájönnöd, kérdezd meg, miért mondja ezt el neked vagy mittudomén', egyáltalán miért áradozik egy lányról lány létére. Légy kreatív.
2014. febr. 8. 23:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!