Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisként hogyan tudnám felkelteni a leszbikusok figyelmét?
Biszexuális vagyok, de az utobbi időben egyre jobban csak a nők érdekelnek. Sosem éreztem még ilyen erős szexuális vágyat, mint most a nők iránt. Egy férfi sem tudta nekem megadni azt, amire vágyom..sem szexuálisan, sem pedig érzelmi szinten. Viszont teljesen "zöld fülű" vagyok, ha lehet ezt így mondani. Tudnátok olyan oldalakat mondani, vagy közösségeket, ahol megismerhetem a leszbikusság mivoltát és mélyebben elmerűlhetek a témában? Szeretnék tanúlni és megismerni önmagam.
21/L
Nekem nem kéne olyan aki elöttem péniszt cumizgatott.
23N , L
Szerintem teljesen egyénfüggő, hogy melyik leszbikus hogy áll ehhez. Nekem pl. nem számít, hogy előttem kivel/kikkel volt együtt a párom, hozzám hűséges legyen és ennyi. A mostani barátnőm eddig csak férfiakkal volt, én vagyok az első nő az életében, de ez abszolút nem zavar. (Én leszbikus vagyok)
Te is meg fogod találni azt, aki elfogad úgy, ahogy vagy!:)
"Nekem nem kéne olyan aki elöttem péniszt cumizgatott. "
Akkor jó mert nekem meg ilyen felületes ember nem kéne.
Köszönöm az értelmes, kedves kommenteket. :) Örülök, hogy vannak még normális emberek. Bár elvétve akad egy két furcsa komment,de én őket is megtudom érteni. :)
Mindenkinek ment a zöld kéz! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!