Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Biszexuálisként hogyan tudnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuálisként hogyan tudnám felkelteni a leszbikusok figyelmét?

Figyelt kérdés

Biszexuális vagyok, de az utobbi időben egyre jobban csak a nők érdekelnek. Sosem éreztem még ilyen erős szexuális vágyat, mint most a nők iránt. Egy férfi sem tudta nekem megadni azt, amire vágyom..sem szexuálisan, sem pedig érzelmi szinten. Viszont teljesen "zöld fülű" vagyok, ha lehet ezt így mondani. Tudnátok olyan oldalakat mondani, vagy közösségeket, ahol megismerhetem a leszbikusság mivoltát és mélyebben elmerűlhetek a témában? Szeretnék tanúlni és megismerni önmagam.

21/L

2017. júl. 29. 17:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Megjött az igen okos férfi, vagy az átvágott leszbikus nő. Emberek ne általánosítsunk már könyörgöm. Egyébként az utolsó (10) jól mondja..pontosan ugyan ez van velem is. :)
2017. júl. 30. 20:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem peldaul mind1 hogy leszbi avgy biszex csak szeressem es szeressen o is meg eltudjunk beszelgetni 21/L/L minden lanynak maskepp lehet felkelteni a figyelmet ez egyen függő szoval hajra
2017. aug. 1. 10:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én férfihoz és nőhöz is vonzódtam már érzelmileg, személyiségekbe szokásom beleszeretni, nem péniszekbe vagy vaginákba. Nem tudom, ezen mi olyan elképzelhetetlen egyeseknek.:D Az, hogy el fogok-e köteleződni a párom mellett, nem azon fog múlni, hogy a lábai között mi van. Imádom, mikor olyanok akarják megmondani, hogy miként működöm, akik (leszbikus lévén) sosem jártak az én cipőmben.
2017. aug. 3. 15:28
 14/20 anonim ***** válasza:
34%

Nekem nem kéne olyan aki elöttem péniszt cumizgatott.

23N , L

2017. aug. 3. 15:42
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem teljesen egyénfüggő, hogy melyik leszbikus hogy áll ehhez. Nekem pl. nem számít, hogy előttem kivel/kikkel volt együtt a párom, hozzám hűséges legyen és ennyi. A mostani barátnőm eddig csak férfiakkal volt, én vagyok az első nő az életében, de ez abszolút nem zavar. (Én leszbikus vagyok)

Te is meg fogod találni azt, aki elfogad úgy, ahogy vagy!:)

2017. aug. 6. 16:23
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

"Nekem nem kéne olyan aki elöttem péniszt cumizgatott. "

Akkor jó mert nekem meg ilyen felületes ember nem kéne.

2017. aug. 6. 19:44
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Atyám milyen befásult leszbikusok is vannak itt :D.. Nem kellene.. Nem a sz*rt nem.. Örülnétek sokszor ha szóba állna veletek (pl a kérdező).. :) 23BL
2017. aug. 8. 07:05
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes, kedves kommenteket. :) Örülök, hogy vannak még normális emberek. Bár elvétve akad egy két furcsa komment,de én őket is megtudom érteni. :)

Mindenkinek ment a zöld kéz! :*

2017. aug. 12. 12:25
 19/20 anonim ***** válasza:
De cuki vagy kérdező. <333
2017. aug. 12. 13:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta? 😊
2018. júl. 8. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!