Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, mit gondoltok erről?
Leszbikus volnék?
Volt egy barátom, úgy fél évig. Ő szerelmes volt mindvégig belém, de én sohasem éreztem azt az érzést, ahogyan soha egyetlen férfi iránt sem. Soha! Viszont most így teljesen odavagyok egy lányért, mindig a fejemben motoszkál és a közelében szeretnek lenni folyton, azt érzem csókolni akarom és vágyom rá. Legjobb érzés ezekre gondolni.
Viszont, szexuálisan a férfiak izgatnak fel, el sem tudom képzelni, hogy egy punci fel tudna egyáltalán izgatni fizikailag.
Ez azért lehet mert meg nem voltam nővel vagy van valami szexuális hibám ?
Ahogyan levetkoztetem és látom a meztelen restét, csókolgatom, azt akibe bele vagyok zúgva, addig rendben van, viszont félek nem tudnék elelvezni csak a joerzesekre gondolni szex közben.
Ha beleszerettél egy lányba, és folyton rá gondolsz, akkor van hajlamod a homoszexualitásra
Az, hogy nem tudod felizgatna e egy női nemiszerv, csak úgy tudhatod meg, ha kipróbálod, azután mindenre rá jössz
Megtudod, hogy fiúkkal, vagy lányokkal jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!