Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukak, hogy sikerult feldolgoznotok hogy a lányotok leszbikus?
En leszbikus vagyok ,nekem tudja rola anyukam de eleg nehezen dolgozta fel , inkabb olyan anyukak valasza erdekelne akiknek a lanyuk az
20/L/L
Egy szülő hozzáállása nagyon sok mindent befolyásol.
Ahogy az előttem válaszoló is írta, ha egy szülő a meleg gyereke szemébe mondja, hogy ez nem normális, rendellenes dolog azzal ejti rajta a legnagyobb sebet. Én is megkaptam már dolgokat, de ha idegen mondja az nem érdekel, egyszerűen nem veszem fel. Ha az egyik szülőmtől hallanám, az már rosszabb lenne.
Ezt senki nem tudja befolyásolni, ha a gyerek meleg, leszbikus, vagy biszexuális, akkor tehetsz bármit, ez nem fog változni.
A dawn kór egy fejlődési rendellenesség, a homoszexualitás pedig szexuális orientáció. Nem káros, nem betegség, nem ér kevesebbet a meleg ember, ugyanolyan teljes életet élhet.
“ A fejlett nyugati társadalmakban a pszichiátria és a pszichológia szakmák egységes véleménye szerint nem minősül betegségnek. A Mentális rendellenességek kórmeghatározó és statisztikai kézikönyvéből (DSM) a homoszexualitást 1973-ban a III. kiadással vette ki. A homoszexualitás BNO (Betegségek Nemzetközi Osztályozása) kódját 1990-ben törölte a WHO.”
Elég könnyen. Sejtettem,hogy nem okésak nála férfiak.
Az idő mullásával a sejtés tudássá alakult. Már csak a coming-ot vártuk. És megkaptuk karácsonyra.... más "ajándénka" számitottunk.
Ugyan nem leszbikus, “csak” biszex a lányom, amely tényt amúgy önként közölt, de nem fogadtam sehogy. Legyen boldog, ez a lényeg. Szeressen és legyen szeretve.
Egy apuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!