Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti tényleg utáljátok a meleg fiúkat, vagy ez csak városi legenda? + Ha igen, miért? (egy meleg srác)
Tényleg érdekel, viszont nincs olyan lány ismerősöm, akiről konkrétan tudnám hogy leszbikus szóval gondoltam megkérdezem itt, hátha. :D
21.f.
Ez egy hülyesèg.. Mièrt utálnánk őket?
Nekem semmi bajom velük..sőt:)
24LL
Töksokszor hallottam, meg láttam egy-két filmet is amiben volt erre utalás, sőt itteni gyakikérdéseknél is olvastam már.
Köszi a választ amúgy.
Az én legjobb barátom meleg, én pedig leszbikus vagyok, szóval jó páros vagyunk:DD
Szerintem hülyeség,hogy utálnánk őket, pont mi, akik szintúgy a saját nemünket szeretjük.:)
Én egyáltalán nem, és tudtommal egyik szinténzenész barátnőm sem. :D Mondjuk nekem sajnos nincs egy meleg fiú barátom sem... pedig régóta szeretnék egyet. :D
18/L/L
Szerintem is baromság, nem tudom, honnan vetted. Sosem találkoztam ezzel a jelenséggel a valóéletben.
Csatlakoznék a #6-oshoz, én is szerettem volna mindig is egy meleg barátot (bár nem vagyok leszbikus, csak biszex).
19/L
Utolsó, én egyetértek veled. Attól, mert valaki meleg, ugynaúgy gusztustalan, ha úgy váltogatja a partnereit, mint más a gatyáját. Szintén taszítónak tartom, hogy ha valaki meleg (akár nő, akár férfi), de elkezd úgy viselkedni, kinézni, mint a másik nem. A legtöbb ilyen emberre simán rámondanám, hogy nem meleg, hanem transzszexuális. De mindegy, ő dolguk.
Van amúgy egy meleg haverom, nagyon csípem, jó gyerek, értelmes, becsületes és a normális meleg fajtába tartozik. Úgyhogy így ámblokk szerintem emberfüggő, ha jó arc vagy és megvan a közös hang, onnantól nekem tökmindegy, hogy az ágyban mit szeretsz.
Nekem leszbikus létemre volt egy két meleg pasi ismerősöm. És nagyon csíptem őket. Sajnos az élet elsodort messzire tőlük.
Volt hetero pasi barátom is, nem is egy. Csak sajnos előbb - utóbb előtört belőlük a pasi. Én meg nem szeretnék úgy barátkozni, hogy közben tudom, meg akar ***.
Mert az már nem barátság. És ugye leszbikus lévén nem vágyom erre többre. Ezért is volt jó dolog a meleg pasikkal haverkodni, mert pasik voltak, de nem akartak leteperni. Mukodhetett az őszinte barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!