Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 29 éves nő komolyan venne egy 20 évest? Vagy ez még nagy korkülönbség?
Komolyan venné,ha olyan az a húszéves
Egyébként nem értem azokat akik ennyire kizárják hogy naluk fiatalabb legyen a párjuk én nem latom akadályàt
22 vagyok 18tol 30ig terjed kb a skála nálam de eltudok képzelni kivetelt
3.vagyok,ezt hozzátenném
26 éves bátyám van, látom még, milyen éretlen, most kezd benőni a feje lágya. Volt egyszer egy 21 éves pasi, akivel egy darabig itt írogattam, és meglepetésemre, tényleg az volt a benyomásom, hogy egy férfival beszélgetek. Ő azt mondta amúgy, hogy elment egy ilyen katonai kiképzésre, és ott lett belőle férfi. Ezt már csak érdekesség képpen.
"Azt tudom, hogy ha valaki van 26-28 éves, már van esélye az idősebb nőknél,de ez a baj, hogy én is csak olyanokat ismerek, ahol az Ő korosztálya a pár fiatalabb tagja,úgyhogy nem tudom nekem van-e esélyem nála.Próbálkozom nála, de nem nagyon figyel rám:'-("
Ne aggódj, majd lesz más. És tényleg ne aggódj!!!:) Egész biztos vagyok benne amúgy, hogy az egész világon nem csak ő az eseted, vannak még mások is. 3.vagyok még újra.
Ez életviteltől függ. 29 éves nem vagyok még, de már dolgozom főállásban pár éve, próbálom építgetni az életem, viszont nem férne bele ebbe egy még bulizó egyetemista, aki még jó esetben évekig csak a szárnyát bontogatja, tanul meg a vizsgái miatt izgul Nem tudok már ebbe a cipőbe belelépni. Csak magamból kiindulva, pedig nem votlam egy nagyon vad bulizós főiskolás, és és föld a 20 éves meg a mostani énem, a 20 éves én kb. gyerek volt még a mostani magamhoz képest.
Tisztelet a ritka kivételnek, de egy 20 és egy 29 éves már nagyon-nagyon más életszkaszban van normális esetben, egy pl. 27 meg 36 éves inkább megtalálja már a közös hangot szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!