Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy 29 éves nő komolyan venne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 29 éves nő komolyan venne egy 20 évest? Vagy ez még nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés

2017. jún. 30. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez személyfüggő, tőle kell megkérdezni, de általában nem jellemző. Én 25 vagyok és 28-35 év közötti nők érdekelnek, fiatalabbal biztos, hogy nem jönnék össze.
2017. jún. 30. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem a kor számít hanem hogy ki mennyire érett fejben!!!
2017. jún. 30. 20:27
 3/12 anonim ***** válasza:
7%
Én most így elsőre kapásból azt mondanám, hogy nem hinném. De persze akadhatnak kivételek, kicsi az esély rá, de létezhet. Én most 25 vagyok, 24 évessel se nagyon kezdenék már, nemhogy még fiatalabbal.
2017. jún. 30. 20:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan venné,ha olyan az a húszéves

Egyébként nem értem azokat akik ennyire kizárják hogy naluk fiatalabb legyen a párjuk én nem latom akadályàt

22 vagyok 18tol 30ig terjed kb a skála nálam de eltudok képzelni kivetelt

2017. jún. 30. 23:08
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
Én 26 vagyok, a párom 38. Nem feltétlen a számoktól függ a dolog, inkább az életviteltől és az igényektől. Én is kategorikusan kizárom a saját korosztályom, a fiatalabbakat főleg. 26 évesen már olyan életem van, amibe nem fér bele a gyerekesség. Bulizni eljárok ugyan, de ritkán. Nem sok közös van bennem egy fiatalabb lánnyal. A párom a fiatalabb, de érettebb nőket szereti és ez vagyok én is.
2017. júl. 1. 11:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy ha valaki van 26-28 éves, már van esélye az idősebb nőknél,de ez a baj, hogy én is csak olyanokat ismerek, ahol az Ő korosztálya a pár fiatalabb tagja,úgyhogy nem tudom nekem van-e esélyem nála.Próbálkozom nála, de nem nagyon figyel rám:'-(
2017. júl. 1. 11:44
 7/12 anonim ***** válasza:

3.vagyok,ezt hozzátenném

26 éves bátyám van, látom még, milyen éretlen, most kezd benőni a feje lágya. Volt egyszer egy 21 éves pasi, akivel egy darabig itt írogattam, és meglepetésemre, tényleg az volt a benyomásom, hogy egy férfival beszélgetek. Ő azt mondta amúgy, hogy elment egy ilyen katonai kiképzésre, és ott lett belőle férfi. Ezt már csak érdekesség képpen.

2017. júl. 1. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:

"Azt tudom, hogy ha valaki van 26-28 éves, már van esélye az idősebb nőknél,de ez a baj, hogy én is csak olyanokat ismerek, ahol az Ő korosztálya a pár fiatalabb tagja,úgyhogy nem tudom nekem van-e esélyem nála.Próbálkozom nála, de nem nagyon figyel rám:'-("

Ne aggódj, majd lesz más. És tényleg ne aggódj!!!:) Egész biztos vagyok benne amúgy, hogy az egész világon nem csak ő az eseted, vannak még mások is. 3.vagyok még újra.

2017. júl. 1. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Ez életviteltől függ. 29 éves nem vagyok még, de már dolgozom főállásban pár éve, próbálom építgetni az életem, viszont nem férne bele ebbe egy még bulizó egyetemista, aki még jó esetben évekig csak a szárnyát bontogatja, tanul meg a vizsgái miatt izgul Nem tudok már ebbe a cipőbe belelépni. Csak magamból kiindulva, pedig nem votlam egy nagyon vad bulizós főiskolás, és és föld a 20 éves meg a mostani énem, a 20 éves én kb. gyerek volt még a mostani magamhoz képest.

Tisztelet a ritka kivételnek, de egy 20 és egy 29 éves már nagyon-nagyon más életszkaszban van normális esetben, egy pl. 27 meg 36 éves inkább megtalálja már a közös hangot szerintem.

2017. júl. 2. 00:10
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindig számít a kor, ha látja rajta, hogy érett. Mikor összejöttünk a parommal évekkel ezelőtt, ő 28 én pedig 17 éves voltam.
2017. júl. 3. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!