Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Anyukak, hogy sikerult feldolg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukak, hogy sikerult feldolgoznotok hogy a lányotok leszbikus?

Figyelt kérdés

En leszbikus vagyok ,nekem tudja rola anyukam de eleg nehezen dolgozta fel , inkabb olyan anyukak valasza erdekelne akiknek a lanyuk az

20/L/L

2017. júl. 2. 13:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

# 5

Remélem a lányodnak lesz egy kis esze, és ezt nem fogja hagyni, hanem közli veled, hogy elfelejtheted, hogy létezik és lelép!

2017. júl. 4. 20:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
5os,hogy te milyen buta vagy...:D Szegenykem,nagyon elbant veled az elet,ennyire idiotanak lenni fenyevekkel rosszabb,mint melegnek. Hidd el. Bar igaz,egyik sem valasztas kerdese.
2017. júl. 4. 23:49
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Nem volt nehèz feldolgozni! Azt akarom, hogy boldog legyen ès ìgy boldog. Mindig arra neveltem, hogy ne mások vèlemènye szerint èljen. Most azt teszi...

Egyèbkènt 19 èves a lányom ès van egy 22 èves barátnője. Jòl megvannak, ès ahogy ìrtam, soha nem láttam mèg ilyen boldognak! Szóval muszáj volt megbékélnem a helyzettel!

2017. júl. 5. 14:18
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Lassan 10 éve leszbikus kapcsolatban élő anyaként (két lányom született a korábbi házasságomból) a nagyobbik lányom leszbikus/az is lehet, hogy transzszexuális, ez még nem derült ki és nem volt könnyű feldolgoznom. Nem azért, mert ezzel bármi bajom is lenne (hogy is lehetne), hanem egyrészt pontosan tudom, hogy ez a rögösebb, nehezebbik út, másrészt pedig van némi bűntudatom, hogy talán én okoztam ezt. Az eszem tudja, hogy ez kizárt, mégsem tudom elhessegetni a gondolatot. Egyelőre nem beszélünk róla, vagyis nem velem beszél róla, amit szintén nem könnyű elfogadnom, de mivel 17 éves, megértem. Ott vagyok, ha kell, kérdezhet bármit, de nem kérdez és látszik, hogy maga is vívódik magával. Mivel én 30 éves voltam, mire "felébredtem" a leszbikusságommal kapcsolatban, addigra már anya voltam. Mikor a lányom a méhemben fejlődött, olyannyira meg voltam róla győződve, hogy fiam lesz, hogy nem hittem el az orvosnak, hogy lányom fog születni. És megkaptam őt...egy fiút, lány testben. Van mit feldolgoznunk, de egy biztos, semmin nem változtat, hogy kihez vonzódik, vagy kivel lesz boldog, csak az legyen. :-)
2017. júl. 13. 09:43
 15/25 anonim ***** válasza:
9%

bar meg nincs gyerekem, de majd egyszer tuti lesz. es ha meleg/leszbi/biszex/transzi, vagy barmi ilyesmi lesz, haaat... nem mondom, hogy kitagadnam, es utana mar nem szeretnem, mert mindig szeretni fogom, viszont ezt a dolgot sose tudnam elfogadni, es feldolgozni. nem lenne szamomra szulokent ennel melyebb trauma. lehet lepontozni, meg homofobozni, de ez van... ezek a dolgok egyszeruen nem normalisak, nem fernek bele az ertekrendembe, es kesz. ugyanugy, mint ahogy az se ferne bele, ha sorozatgyilkos lenne a gyerekem, igen, az lmbtq ugyanugy tabu.

19/L

2017. aug. 25. 13:01
 16/25 CFB ***** válasza:
100%

#15 hogy tevedtel ide?

a sorozatgyilkos es a leszbi nagyon nem ugyanaz...

nem tudtam, hogy fontosabb vagy te magad a kesobb szuletendo gyereked boldogsaganal..

2017. aug. 25. 20:06
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell a 15-öst lepontozni. Tényleg nem kell úgy csinálni mintha ez lenne a természet rendje, ez nem normális ez rendellenes. Ettől persze még ugyanúgy el lehet fogadni lehet és kell is szeretni a gyereket. A később születő gyermekem boldogsága akkor indul a legjobb helyzetből szerintem ha heteroszexuálisnak születik. Akármi más ami lehet alapvetően egy hátrány amikor a boldogság megtalálásáról beszélünk akár az alulreprezentáltság akár a társadalmi elfogadottság akár a hazai törvények miatt.
2021. jan. 15. 09:10
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

“ A később születő gyermekem boldogsága akkor indul a legjobb helyzetből szerintem ha heteroszexuálisnak születik. Akármi más ami lehet alapvetően egy hátrány amikor a boldogság megtalálásáról beszélünk akár az alulreprezentáltság akár a társadalmi elfogadottság akár a hazai törvények miatt.”

Két dolog van ami miatt nehéz leszbikusnak lennem. Az egyik tényleg a hazai törvények. De ami sokkal jobban fáj, az az hogy a szüleim nem fogadnak el. Ezt leszámítva nagyon boldog életem van. A barátaim nagyon támogatóak, és nem én vagyok az egyetlen lmbtq.

Rólam amúgy a komplett gimis évfolyamom, az egyetemen a legtöbb szaktársam, és a munkatársaim is tudták hogy meleg vagyok, senki nem viselkedett máshogy velem emiatt, sőt. A most születendő gyerekek kortársai meg még egy fokkal elfogadóbbak lesznek.

2021. jan. 15. 10:30
 19/25 anonim ***** válasza:
12%

Akkor te vagy a kivétel. Egy átlag meleg nem ilyen szerencsés, egy átlag meleg a három általam felsorolt dolog miatt alapvetően hátrányból indul.

17-es vagyok

2021. jan. 15. 10:40
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok meleget ismerek. Egyik sem depressziós, senkinek nem kell titkolnia hogy meleg, mégis sok barátjuk van, dolgoznak, tanulnak, kiegyensúlyozottak és életvidámak.

De a mondandóm lényege az volt, hogy ha a szülő nem fogad el, az tud a legnagyobb fájdalmat okozni.

Mondtad hogy akkor is el lehet fogadni a gyereket ha meleg. De úgy kezdted hogy szerinted ez nem normális, rendellenes dolog. Engem ez egy vadidegen szájából egyáltalán nem érdekel, nem bánt meg. Viszont ha ezt egy szülő mondja az esetleges meleg gyereke előtt, azzal lehet hogy eléri hogy a gyereke sose vállalja fel magát.

Aki úgy gondolkodik, hogy teljesen mindegy kihez vonzódik a gyereke, az sokkal nagyobb esélyt ad annak hogy boldog életet élhessen.

“ A később születő gyermekem boldogsága akkor indul a legjobb helyzetből szerintem ha heteroszexuálisnak születik. ”

Lehet. De azt nem tudod befolyásolni. Azt viszont igen, hogyha az lesz hogy állsz hozzá.

2021. jan. 15. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!