Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Anyukak, hogy sikerult feldolg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukak, hogy sikerult feldolgoznotok hogy a lányotok leszbikus?

Figyelt kérdés

En leszbikus vagyok ,nekem tudja rola anyukam de eleg nehezen dolgozta fel , inkabb olyan anyukak valasza erdekelne akiknek a lanyuk az

20/L/L

2017. júl. 2. 13:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
62%

Ha a lány heteró lenne, akkor sem azért van párja/gyereke mert az anyjának hálás vagy nem hálás.

Hanem mert egy önálló személy önálló élettel, és a szülőnek a szexualitáshoz még csak köze sincs.

2017. júl. 2. 15:15
 2/25 anonim ***** válasza:
42%

Semmilyen szülőnek sem kötelező tudnia a gyereke szexualitásáról, hacsak az nem kiskorú, ellenben gondoskodnia kell róla legjobb tudása szerint, amibe nem kell, hogy beletartozzon a nyaralás meg a divatos ruhák ( ami nem szokott gondot jelenteni mert a fiatalok nagy része dolgozik iskola mellett is vagy nyáron ).

Azonban nem kell csodálkozni, hogy ha az ember saját anyja ilyen kirekesztő akkor a gyerek semmibe nem fogja beavatni.

2017. júl. 2. 15:26
 3/25 anonim ***** válasza:
30%
Nyilván ezeket a válaszokat nem anyukák adták. Ennél sokkal rosszabb a helyzet, és nem lehet elfogadni, maximum beletörődni.
2017. júl. 2. 16:07
 4/25 anonim ***** válasza:
99%
Nemrég tudtam meg a 28 éves lányomról, hogy leszbikus...Annyival előnyben voltam, hogy észrevettem, hogy milyen szokatlanul viselkedik egy adott nő társaságában,aztán megláttam őket együtt.Mire elmondta nekem,hogy együtt vannak már hozzászoktam annyira a gondolathoz,hogy nyugodtan és kedvesen reagáltam le a dolgot,ahogy szerettem volna.Végülis az segített teljesen feldolgozni és elfogadni, hogy egy időre hozzájuk költöztem és ezalatt az idő alatt láttam, hogy ők is ugyanúgy élnek mint bárki más,úgyanúgy szeretik egymást,és hogy milyen boldogok.Nekem akkor ért véget a 30 éves,évek óta boldogtalan házasságom a lányom apjával, jó volt látni, hogy ők milyen szerelmesek,nagyon aranyosak voltak. Jót tett, hogy belülről láttam a kapcsolatukat, meggyőződhettem róla, hogy nem rossz dolog ha valaki vele azonos neműt szeret. Szóval én tanácsolnám az ilyen helyzetben lévő szüloőknek,hogy adjanak esélyt a gyereküknek és a párjának,töltsenek velük időt,ismerjék meg az igazi arcukat, és ne a szomszédok pletykáira alapozzanak,mert ha én azt tettem volna nem itt tartanák.Nem tudom a te anyukádnál mit takar az, hogy "nehezen dolgozza fel", nektek is javaslom, hogy ha van párod mutasd be neki,ha hajlandó rá töltsetek időt hárman,csináljatok közös estéket és beszélgessetek az érzéseitekről.Ha kitagadott vagy hasonló,akkor viszont nem tudsz mit tenni,ne érezd magad bűnösnek,neki is változnia, alkalmazkodnia kell.Persze adj neki időt, hogy feldolgozza,de neki is kell lépéseket tenni a jó kapcsolatotok érdekében. Ha teljesen elutasító akkor hagyd, te nem tettél semmi rosszat,az ő döntése, hogy az ellenérzései vagy a gyereke a fontosabb neki.
2017. júl. 2. 16:13
 5/25 anonim ***** válasza:
1%

4-es:

ez a retkes sok propagandafilm erre nevel.

A téveszmés agymosott emberek rögeszméinek ránkerőltetésének elfogadására.

Ha az én gyerekem a saját neméhez vonzódna nem mondanáám azt, hogy kidobnám, de azért én férfiként igenis tennék, hogy lássa, ez nem a természet rendje.

Ha a fiam fiúba esne bele, azt megtudom érteni, mert a férfiak génselejtek akkor, ha ilyen adódik. Azaz veleszületett. Nem fogadom el, de megértem.

Azonban a leszbikusok teljesen más tészták. Ott ő maga dönti el, hogy ,,hopp mától a nőket szeretem és kész".

És hiába fogsz nekem most kedves Kérdező jönni, hogy te ,,kiskorod óta a nőket szereted és ez is vele született dolog", nem, ez egy ótvaros nagy hazugság.

A nők választják ezt a szexuális beállítottságot.

Szóval röviden, nem törődnék bele, legfeljebb nem stresszelném magam.

De az tuti, hogy az a gyerekem megérezné a hátralevő életébe, hogy milyen kiközösítettnek lenni.

2017. júl. 2. 18:09
 6/25 anonim ***** válasza:
94%

#5 Már ne haragudj de te nagyon sötèt vagy:D

A nők is ugyanúgy genetikailag öröklik ezeket.. Magamból kiindulva is mondom.. Èn már kiskorom óta 'sejtem' meg èreztem belülről.. Csak elnyomtam ecetera .. Akkor mèg mi közöm lett volna a szexualitáshoz,gondolkodj már:D Fogalmam se volt semmiről se.

Mielőtt ilyen hülyesègeket ejtessz ki a szádon,olvass utána a dolgoknak.

Atyaúristen.. Hihetetlen.

24l

2017. júl. 2. 18:27
 7/25 anonim ***** válasza:
98%

A szexualitások ugyan arra az alapra épülnek. Ugyan úgy veleszületett a heteroszexualutás és a homoszexualutás nemtől függetlenül. Istenem egy fajba tartozunk ember :D Nincsenek ilyen éles kirajzoládok a nemek között pszichológiailag.

Ha a nő nem vonzódik a pasikhoz, akkor ha kettétöröd a gerinced se fog. Nekem például semmi problémám a férfiakkal, sok fiú barátom van lányos lány létemre, de szexuálisan 0 vonzalom. Kíváncsi vagyok hogy tudnál te "tenni róla". Mint az a fickó, aki megerőszakolta a saját lányát, hogy megmutassa "fiúkkal jobb a szex"?

2017. júl. 2. 19:25
 8/25 anonim ***** válasza:
96%
Én heteró lányként válaszoltam egy igencsak homofób, helyesen írni nem tudó nőnek, akinek a hozzászólásai törlődtek, ezért néznek ki az én válaszaim furán.
2017. júl. 3. 13:21
 9/25 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 5#. "Ha az én gyerekem a saját neméhez vonzódna nem mondanáám azt, hogy kidobnám, de azért én férfiként igenis tennék, hogy lássa, ez nem a természet rendje." Mi? Fogod és megerőszakolod a lányodat, hogy lássa milyen jó?

Én mindig is éreztem a lányomon, mert láttam, hogy egy fiúval sem boldog akit hazahozott és csak azért járt velük, hogy én és az apja leszállju k róla, hogy "mikor lesz már fiúd." Nagyon rossz volt látni, hogy felszabadult volt egy szakítás után. Kollégista lett az egyetem miatt, és onnantól már nem is költözött haza soha. Ugyan nem mondta ki, de tudom. Egy anya azért némlileg érez ilyeneket. A családom és a rokonság is megveti ezt, ezért vagyok szomorú, mert sosem fogjuk látni a lányunkat boldogan, a párjával.

2017. júl. 3. 18:58
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Drága 5#!

Akkora hülyeségeket beszélsz hogy fáj olvasni. De szerintem csak trolkodsz mert nem tudom elhinni hogy valaki ennyire sötét.

2017. júl. 4. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!