Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nőgyógyásznál, ha megkérdezik, szűz vagy-e, mit mondotok?
Általában egy nőgyógyász tényleg látja, hogy szűz vagy-e vagy sem sem.
Rákérdezni meg úgy szoktak, hogy van-e szexuális életed.
Pont az ilyenek miatt.
Tőlem azt kérdezte egyszer a doki, hogy "Óvszerrel védekeznek?" Én meg mondom hát nem, igazából semmivel.. szegény nézett rám nagy szemekkel.. utána leesett nekem is, hogy mi történt.. :-D Aztán mondtam, jaa igen, azzal .....
23LL
A szüzesség elvesztését nem kell péniszhez kötni,most ez olyan hogy az a pasi örök életére szűz marad aki nem volt nővel mert a pasikat szereti????
Ha már volt szexuális élete akkor nem szűz,amúgy pedig a szűzhártyához kötik.
Tőlem megkérdezte a doki mert olyan vizsgálaton voltam amit szűz nőnek nem tesznek,nagy nehezen kinyögtem hogy a nőket szeretem,érdekes módon azonnal megvizsgált és nem kötekedett azon ,hogy nem járt bennem fallosz.
Az első válaszóó vagyok
Nem tudom miért kellett lepontozni, amikor válaszoltam a kérdező még nem írta hogy már szétb_szták egy műf_sszal...
Ezért gondoltam, hogy technikailag még szűz.
:) Valóban jobban kedvelem a hús-vér péniszt, mint a műanyagot :)
De ettől függetlenül az alapkérdéből nem derült ki minden infó.
Ha valaki már átesett élete első szeretkezésén, akkor onnantól már nem szűz.
A szüzességnek nincs köze a szűzhártyához, hiszen az sok esetben megerőltetés, sportolás közben is elszakadhat, valamint mindegy, hogy férfi vagy nő volt e az illető, akivel lefeküdtél. Ha szexeltél valakivel, akkor te már nem vagy szűz.
"Szűz akkor nem vagy, ha pénisz volt a hüvelyedben :-P"
Aha és akkor egy leszbikus nő egész életében szűz marad??? :DDD
Gondolkodj már mielőtt leírsz ilyen hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!