Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok és még soha nem voltam nőgyógyásznál. Van barátom és már nagyon akarjuk AZT csinálni de nagyon félek a nőgyógyásztól. Elég a gumi vagy kötelező elmenni a nőgyógyászhoz? Vagy ha csináljuk AZT akkor ráér pár hónap múlva elmenni nődokihoz?
Nem igazán értem miért akarsz nőgyógyászhoz menni? Talán valami gondod van?
Én egyszer voltam nőgyógyásznál, de akkor is csak azért mert muszály volt. Azon kívül soha. Pedig rendszeres szexuális életet élek a párommal.
Ha nincs panaszod, akkor minek szex előtt elmenni? Szerintem is jobb a gumi, nem mérgezi a fogamzásgátló a szervezetedet. Miután megkezdtétek a szexuális életet viszont ajánlatos pár hónap múlva elmenni rákszűrésre és után évente 1-szer, ha nincs semmi baj. Azért fontos, mert a szervezet általában akkor jelez, amikor már késő, rendszeres szűréssel viszont felfedezhető időben a baj.
Első helyében ezért sem dicsekednék azzal, hogy rendszeres szexuális élet mellett nem jár kontrollra.
Amíg nem mered leírni, hogy "lefekszünk egymással", "szeretkezni fogunk" vagy "szexelni szeretnénk", esetleg "dugni akarunk végre", addig ne csináljátok AZT.
Még nem vagy érett hozzá fejben, csak testben.
A nőgyógyász ettől függetlenül jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!