Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szűz vagyok de a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok de a barátom leakar velem feküdni. Nem szedek fogamzásgátló tablettát. Elég az óvszer? Nőgyógyásznál sem voltam még.

Figyelt kérdés
2008. máj. 24. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha nem szakad el és ha óvatosak vagytok és a pasid vigyáz rád... nem nyul hozzád vagy az óvszerhez ondós kézzel akkor igen elég!
2008. máj. 24. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

pf de kedves emberek vannak :S

Nyugi, tényleg elég az óvszer, ha megfelelően használjátok. Egyébként mi is sokáig azt használtunk és kevésbé féltem mint a gyógyszer szedése alatt :)

2008. máj. 24. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
szerinte ne félj a terhességtől, szaporodjatok, sokasodjatok, töltsétek be a földet!!!!!! - jot rohogtem:)) Kedves kerdezo:eleg az ovszer de szerintem irass fel tabit ugye mert az ovszer ved a nemi betegsegektol es a terhesegtol a tabi meg a terhessegtol de szerintem elso alkalommal ovszerel csinaljatok es utana menj nogyogyaszhoz.Hany eves vagy?
2008. máj. 24. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
igazából a tablettát 18 éves kortól KÉNE szedni,de 16 éves kortól elkezdhető,azonban főleg egészségügyi okok miatt,nem fogamzásgátlás céljából! Az óvszer elég védelmet nyújt,ha jól használjátok akkor nem fog kiszakadni.Durex jó márka pl.
2008. máj. 27. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!