Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti keresnétek egy olyan lány társaságát, aki kinyilvánította, hogy bejöttök neki?
Mivel HETERO lanyokrol van szo igy nyilvan meg a szaguk is zavarja mas noke!
Esetleg a bik vagy a melegek ertekelik ezt egy hetero nem a noktol varja es elvezi a bokokat hanem a ferfiaktol
Nekem eddig nem származott hátrányom abból, hogy bókoltam lányoknak, esetleg konkrétan meg is mondtam, hogy "elvinném" őket, ha nem lennének heterók. Mondjuk tény, hogy tettlegesen nem közelítettem hozzájuk, tiszteletben tartottam, hogy nem egy kapura játszunk.
Általában poénra veszik az ilyesmit, van, aki kicsit zavarba is jön (ami tök aranyos tud lenni).:D
O hetero és 20 éves ( azt mondta tavaly mikor megmondtam neki hogy bejön hogy Ő hetero. Nem nagyon volt előtte se kapcsolatunk csak közös társaságba kerültünk. Ezekután nem is beszéltünk, de aztán pár hét múlva kérdezte chaten hogy vagyok. Meg is lepődtem, hogy rámírt,de kicsit bunkó volt velem. Ezekután megmondtam neki, hogy értem hogy nem keresett mert bejön nekem, de hogy még bunkó is mikor Ő érdeklődött felőlem...
Eltelt fél év, megint rámírt, hogy mivan velem és kérdezte hogy megyek e En is xy helyre a többiekkel.
Szerintetek mit akar? Miért érdeklődik ? Netán érdeklem mit lány, és lehet hogy bizonytalan?
25/L
Nyilván nem. 🤣 bar van, akinek bejon ez a stílus is...
Csináljátok sok közös programot... Vasarlas, mozi, barátokkal való összejövetel... Es soha ne kezdemenyezz, csak figyelj rá! Mosolyogj, patyolgasd... Ha akar valamit, úgyis fog kozeledni valamilyen úton - módon... Vagy felhozza a témát, hogy mégis hogyan bírod ki, hogy nem flörtölsz vele, mikor te leszbikus vagy... Nah, az egyértelmű jelzés, mint utólag nekem leesett😁
Nem vagyunk olyan viszonyban h kozos programot csinaljunk. Marmint elhívhatnám persze, de már nincs türelmem ehhez a "zsákbamacskához" úgyhogy nem fogom.
Ha meg megkérdezném hogy hetero e vagy mit gondol arról amit tavaly mondtam (hogy bejön nekem) - miért keresi ezekutan a társaságom - valszeg kitérő választ kapnék, van egy olyan érzésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!