Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most tetszem neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolába aki nagyon tetszik 2-3hónapja(Én is lány vagyok)mondjuk ezt a lányt hívjuk Évának körübelül 1hónapja tudtam meg a nevét és bejelöltem facebookon nem jelölt vissza és még kétszer bejelöltem de még azóta se jelölt vissza.És van egy lány haverja azt meg mondjuk hívják Rozinak szóval ugye nekem Éva jön be és sokszor látom hogy néz de elég lenézően és folyton nevet rajtam Rozival (lehet beképzelem)de a Rozi elég sokszor néz engem nem tudom miért és ma Éva oda szól neki hogy Rozi nézd meg mutkor Rozi rá mutatott Évára hogy nézd és engem néztek.Szóval most Éva sejti hogy nekem ő bejön vagy mi van?De Rozi már azelött is nézett mielött a lányt sokszor bejelöltem meg kuncogtak.Szóval most tetszem Évának vagy most ez mi?

2017. jún. 6. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszenél neki akkor vette volna a fáradságot és visszajelöl.
2017. jún. 6. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Az mondjuk igaz :/
2017. jún. 6. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden sértés nélkül. Nekem ebből az jön át, hogy inkább nem értik a szándékaid és/vagy nevetségesnek tartanak.

Ha valaki nem jelöl vissza, annak oka van. Pl. azért nem mert nem ismer. Vagy azért nem mert tényleg csak azt jelöli vissza, kivel a látásból ismerjük egymástnál több a kapcsolata.

És, hogy mire értem a nevetségességet? Arra, hogy kicsit szánalmas próbálkozásnak tűnik, hogy bejelölöd törlöd/ő törli, majd újra és újra. Ezen idő alatt akár oda is mehettél volna és köszönhettél volna neki, hogy xy vagyok s talán már ismernétek egymást közelebbről is.

Hogy ebből most ők tudják-e, hogy neked a lányok tetszenek, az nem egyértelmű. Ha hallhattak dolgokat és elítélőek, akkor a "lenézés" ebből is fakadhat. Főleg mivel szerintem abban a korban, amiben ti lehettek nehéz kezelni, ha valaki nyomul, de te nem kérsz belőle.

Ha meg nem tudják, akkor valószínűleg csak az fura nekik, hogy mi ez a fb jelölgetés részedről.

Szerintem nem tetszel neki, akkor valahogyan kedvesebben már tudtodra adta volna, pl. cukin mosolyog vagy visszajelöl.

Szerintem engedd el a dolgot és legközelebb egy másik lánynál próbáld jobban intézni az ilyesmit! Vagy hozd helyre a dolgokat, menj oda, mutatkozz be és esetleg kérdezd meg, hogy mi a helyzet! Bár ez utóbbi esetben nagyot lehet koppanni is, nem tudom, hogy ezt meg mered-e kockáztatni.

2017. jún. 6. 19:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszod :) de mondjuk már azelött is furán néztek mielött bejelöltem volna.De amúgy at ismerős bejelölést nem ő törülte ki csak ha napok után nem jelölt vissza akkor én vissza vontam a bejelölést és újra be jelöltem(azóta is be van jelölve).
2017. jún. 6. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen! Az, hogy ki törli a jelölést szerintem lényegtelen, ezért írtam perjellel. Mivel ha kijelölöd és újra, arról minden egyes esetben értesítést kap, így elég kellemetlen lehet. Erre akartam utalni.

Nem tudom miért nézhettek furán, ezt valószínűleg akkor lehetne megtudni, ha megkérdeznéd tőlük. Minden egyéb csak feltételezés lehet, azokat pedig már leírtam az előbb is.

2017. jún. 6. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!