Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? Többi lent.
Pát héten belül lesz az első évfordulónk a barátnőmmel. Nagyon szeretnék új pózokat kipróbálni vele ezen alkalomból és az anál is érdekel. Hátulról már csináltuk, csak épp nem popsiba. Nem tudom, hogy mit reagálna vagy hogy fogadná, ha megmondanám neki, hogy szeretném kipróbálni. Szerintetek hogy kezdjek bele?
Én 23/l/l, Ő 20/l/l
Egyszerű a dolog. A következő szex előtt dugj egy ilyet a fenekedbe:
Utána szerintem már egyértelmű lesz a dolog.
23/L
Ugyan az évfordulóinkon általában lefeküdtünk a párommal. Sajnos egyszer előfordult, hogy nagyon rosszul voltam és egész nap hánytam, akkor nyilván nem. Szóval nem vagyok az évfordulós szex ellen.
De szerintem egy évforduló elsősorban szól a két emberről és a párkapcsolatról, nem pedig a szexről, fétisekről, fantáziákról. Szóval én inkább valami romantikus programmal tenném emlékezetessé és maximum utána egy kellemes, szokványos együttlét.
Bár lehet, hogy ezt sokan fapadosnak tartják, nekem, ha ilyennel állna elő a párom az évfordulónkon, akkor lehet faképnél hagynám. Míg ha csak leülnénk megbeszélni, akkor elgondolkodnék róla, hogy talán lehet róla valamikor szó.
Tehát, ha a fantáziádat ennyire izgatja a dolog, akkor meg csak simán üljetek le komolyan beszélgetni, hogy neked vannak ilyen vágyaid. Feltételezem, ha normálisan tálalod, akkor ő is normálisan el fogja mondani, hogy szeretné-e vagy sem. Ha pedig nem, akkor ezt el kell fogadni ((vagy új párt keresni))!
Én így tudnám elképzelni ennek a megbeszélését.
Mindenesetre tényleg függetlenné tenném a dolgot az évfordulótól.
Független az évfordulótól, csak az lesz a következő alkalom mikor tudunk találkozni. Jelenleg nincs Magyarországon és csak 2 hét múlva, az évfordulónk előtti napon jön csak haza. És attól félek, hogy elutasítja vagy undorítónak tartja.
Mindenkinek ment a zöld kéz, kivéve az 1. válaszolónak, akinek nyilvánvalóan szövegértési nehézségei vannak.
Mármint felcsatolhatóssal csinálnád, mert mindketten lányok vagytok, ugye ?
Szerintem ugyanúgy mondd el, ahogy fiúként elmondanád.
"Az évfordulónkon szeretném kipróbálni azt, hogy a popsidba csináljuk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!