Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek?
Vigyél haza egy kamu pasit..
Vagy ne mond el.
Mond most kezdődött még csak el a kapcsolat ha látod egy év múlva merre tart haza viszed , de még korai..
Egy randi még nem jelent kapcsolatot. Ezt kihasználva inkább azt mondanám, hogy nem volt szimpatikus vagy valami, ami miatt nem akartok újabb randit a sráccal és így nincs kit bemutatni.
Csak egy tanács a jövőre, ha mindenképpen el akarod titkolni, hogy kivel találkozol, akkor valami barátra/haverra érdemes fogni, mert őt vagy ismerik vagy nem akarják megismerni és nem lesznek a kérdésben szereplő problémák.
Én nem biztos, hogy ennyire a kapcsolat elején elmondanám. De az is lehet, hogy ilyen reakciókkal ameddig független nem leszek tőlük, addig nem mondanám el.
Én három éve vagyok együtt a barátnőmmel, ismerik, azt hiszik sima barát, de azt sosem mondtam el itthon, hogy ennél valójában sokkal több van köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!