Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek?
Jól gondold át, hogy szerinted mit szólnának. Nyilván, mivel a gyerekük vagy, haragudni nem tudnának, de az sajnos valószínű, hogy egy esetleges feszültségforrást vinnél a kapcsolatotokba.
Idővel ígyis úgyis rájönnek majd, és akkor legalább dönthetnek, hogy ignorálják az információt, vagy beszélni akarnak róla.
Én se mondtam el a családban, hogy biszexuális vagyok. Ettől még vannak, akiknél látom, hogy ez elég egyértelmű és csendben támogatnak, vagy épp nem érdekli őket (nagyanyám támogat, nővéremet nem érdekli). Viszont, ha ezzel a teljes család előtt előállnék, egész biztos csak feszültségeket generálnék vele.
(bár én fiú vagyok, rám eleve keményebben reagálnának)
Csak mondd el és kész.
Természetesen ne hallgass a szüleidre. Ha nem tudják elfogadni, hogy boldog vagy akkor ez már nem hiszem, hogy változni fog hiszen nem fiatalok. Ezek a homofób érzések náluk már rögzültek.
Amit tudok tanácsolni hogy a lelki egészséges érdekében ne hallgass a szüleidre és amilyen gyorsan tudsz költözz el (pl. Kollégium) hogy az ártó gondolataik kereszttüzéből kikerülj.
Persze nem kell megszakítani Velük a kapcsolatot, csak tarts egy akkora távolságot hogy tudd őket még tisztelni.
Sajnos én is átmentem ezen.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!