Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátom nem akart védekezni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akart védekezni, belementem és teherbe estem. Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Segítsetek. Azt mondta hogy utcalányokkal kell védekezni barátnővel nem. Mit csináljak? megölnek itthon. :S
2014. máj. 30. 19:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nincs mese, el kell mondanod.
2014. máj. 30. 19:29
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
mondd el minél előbb mert hamar eltelik az a 12 hét, amíg el lehet vetetni...
2014. máj. 30. 19:32
 3/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hány hetes lehet?
 4/19 anonim ***** válasza:
Hányéves vagy? Mondd el! Ha máshogy nem akkor aztmondjátok hogy kiszakadt a gumi!
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
kamu, ilyen buta lány nincs!
2014. máj. 30. 19:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

nagy taps az ilyen butáknak..:)

Most nem tudom, hogy te vagy ennyire buta vagy a barátod, de végül is egyformán.

Szóval ha ilyen felelőtlenül tudtok dugni akkor legyél már ahhoz is nagy lány, hogy a szüleid elé állj, elmond nekik, hogy terhes vagy.

Jó tanács: ne mond a szüleidnek, hogy a barátod szerint csak a qrváknál kell védekezni, mert a szüleid a második csapást lehet már nem fogják tudni feldolgozni. (a butaságodat)

7/19 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb nyugodtsággal írom... A kib..... életbe, hány éves vagy te könyörgöm 5?????????!!!!!!!!! Azt gondoltad, h ha barátnővel nem védekezik, akkor nem leszel terhes v mif**z????? Fogamzásgátlóról nem hallottál te agyoniskolázott? Na mind1,a baj meg van. Dönthetsz. Vagy megtartod, v elveteted! Gratulálok! Gondolkozzatok a baba nevén
 8/19 anonim ***** válasza:
az anyját kérdezd meg
 9/19 anonim ***** válasza:
Anyukád nem világosított fel arról,hogy addig nincs szex amíg nem védekezel?Ha gumit nem akart húzni a barátod akkor neked kellett volna védekezned,de ahogy látom neked még nagyon korai volt a szex.Nincs más választás.közölnöd kell a szüleiddel persze csak akkor ha fiatalkorú vagy,ha nem akkor neked kell a sorsod rendezned.
2014. máj. 30. 19:36
 10/19 A kérdező kommentje:
4-es köszi ezt fogom mondani. 14,5 vagyok
2014. máj. 30. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!