Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akart védekezni, belementem és teherbe estem. Hogy mondjam el a szüleimnek?
Nézd, talán egy cipőben járunk.
Általános iskola 8. osztályában (akkor voltam 15 éves) estem teherbe az akkori 17 éves barátomtól.Kiszakadt az óvszer, s hát mit volt mit tenni, kitálatam a szüleimnek, hogy várandós vagyok.Nem fogadták valami nagy örömmel, dehát mégiscsak a lányuk vagyok.
Vállaltam a kisbabám, suliba pedig nem jártam.
A barátom támogatott mindenben, segítőkész volt.
Mikor megszületett Benjamin (ez lett a kicsi neve), kimentünk külföldre.16 évesen anya lettem, s egy kicsit sem bántam meg.Pár év elteltével én is munkát kerestem, hogy ne a barátomnak kelljen eltartania.
Azóta 19 éves vagyok, a kisbabám 3 éves, én pedig egy boldog anyuka vagyok.:)
Mondd nyugodtan el nekik.!:)
15-ös válaszoló! Azért a lányokat hibáztatják ilyen esetekben, mert a lány fogja kihordani a babát, az ő testében van 9hónapig, ő nemfog tudni emiatt tanulni, és ha ne adj' Isten az apa még ott is hagyja őket egyedül, aki majd éli boldogan világát, akkor is a "teher" (bocsánat hogy ilyen csúnyán fogalmaztam) a lányon marad élete végéig.
Kedves kérdező!
Mondd azt a szüleidnek, hogy kiszakadt az óvszer, ezt jobban el lehet fogadni, mint az eredeti sztorit.. minnél hamarabb döntsd el, hogy megtartod-e a babát. Ha nem, akkor a lehető leghamarabb menj abortuszra, mert minnél tovább vársz vele, annál nagyobb a kockázata, hogy meddő legyél utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!