Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el otthon hogy biszex vagyok és van barátnőm?
Hány éves vagy? Nem kéne engedni, hogy eltiltson tőle, de szerintem el se kell mondani, hogy barárnőd van. Sajnos sokan ellene vannak a leszbikus dolognak. Akárhogy is döntesz, remélem minden rendben lesz!:)
16F
A szexuális életed rajtad kívül senki másra nem tartozik. Még a szüleidre sem. Ezt jegyezd meg.
32/N
Jó az egy dolog hogy nem tartozik rájuk de olyan rossz érzés hogy úgymond ezzel basz**ogat az anyám otthon h gyanús vagyok
És azzal is baja van hogy itt szok aludni és együtt alszunk mert kettes ágyán van stb
Egyébként 20 éves vagyok és azért gondolkodom ezen mert már kikeszultem idegileg
20 éves létedre attól félsz, hogy eltilt tőle? Ne legyél már anyuci pici kislánya... Te már felnőtt (és remélhetőleg érett) nő vagy.
32/N
Nyilván ha dolgoznék,eltudnam magam tartani és lenne hova mennem akkor könnyebb lenne mert elhuzok otthonról és kész
De így nem olyan könnyű
Hétköznap tok normálisan kérdezi hogy leszbik e vagyunk,mármint igy mosolyogva ,ha így elkezd gyanakodni
Amikor meg otthon vita van valami miatt akkor egyből ordibalva fel hozza a barátnőmet hogy ő miatta változtam ,és megkerdezi h leszbik e vagyunk tehát akkor már nem fogadja el úgy érzem
Jön ugye a karácsony és ajándékot vettem neki,anyu azt mondja vegyek neki még valamit,mikuláskor is vettem neki valamit de még noszogatott h még valamit vegyek hozzá
Szalagavataskor is hogy viszek neki 1 szál rózsát,nem anyám egész csokrot vetetett velem szoval ilyenkor nem értem őt ,néha úgy áll hozzá h nem szereti hogy így együtt vagyunk néha meg túl kedves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!