Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el otthon hogy biszex vagyok és van barátnőm?
"Hétköznap tok normálisan kérdezi hogy leszbik e vagyunk,mármint igy mosolyogva ,ha így elkezd gyanakodni"
Szerintem ez jó pillanat lenne elmondani neki...
32/N
Kivel szorosabb a kapcsolatod? Anyuddal vagy apuddal? Eloszor lehet csak az egyikojuknek kellene elmondanod, mondjuk anyudnak. Megmondod neki, hogy szeretnel vele beszelni, egy picit figyeljen rad. (Ne mosogasson, tevezzen stb)
Beszelj arrol, hogy felsz veluk errol beszelni, de szeretned ha tudnak, nyugodtabb lennel. Elmondod, hogy biszexualis vagy es ezt azert szeretned ha tudnak, mert mar van egy kapcsolatod egy lannyal.
Arra keszulj fel lehet, hogy rosszul reagal. Viszont mikor lecsillapodik es beszelsz apuddal akkor valamilyen szinten biztonsag erzetet adhat az, hogy anyud mar tudja.
En szerintem mindenkepp beszelj arrol, hogy felsz a reakciojuktol, hiszen erezzek hogy a felelmed ellenere te megbizol bennuk.
En valami hasonloan tervezem bejelenteni, ha baratnom lesz.
L/bi
Igazából neked kell ismerned a szüleidet, hogy elfogadóak a mássággal szemben, avagy sem.
Én bi vagyok, de csak diszkréten.
Szüleim nem tudják, pedig tudom, hogy nem lenne belőle családi dráma, de mégsem tartom fontosnak és létszükségletnek, hogy tisztában legyenek vele.
22/L Bp
Szerintem is tud rola, csak toled akarja halani ,az igazat.
Szép finoman magyarázd el nékik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!