Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok ti férfi vagy nő nőgyógyászhoz jártok?
nőhöz jártam korábban, mert ő volt a legjobb választás ha azt nézem, hogy durva-e, akkor szakmailag legyen jó valamint emberileg is milyen
aztán ő elment és ezeket tekintve egy férfi volt ezeket tekintve a legjobb választás, szóval most hozzá járok
édesanyám szülészet-nőgyógyászaton dolgozik, azért vagyok ezzel így képben, hogy hova érdemes
Ez hülyeség.
A heteró férfiak sem járnak női urulógushoz.
Sosem érdekelt, hogy aki megvizsgál az milyen nemű. Az nem a szexualitásról szól.
3#
Szerintem itt az colt a kérdés hogy a nőgyógyász milyen nemű..xD
Egyébként én férfihoz járok, eleinte nagyon szágyenlős voltam de már megszoktam.
4
En is elsőre értettem és ugyanazt mondtam mint te.
Leszbikus vagyok, de nem érdekel hogy milyen nemű a nőgyógyászom, mert a vizsgálat nem éppen a szexualitásról szól
Én rossz tapasztalat miatt inkább nőhöz.
(Szakmailag nem biztos, hogy jobb, de kevésbé kellemetlen nekem.)
Amúgy meg egyrészt megértem, hogy nem számít az illető neme és biztos naponta több p*ncit is lát, miért pont az enyém érdekelné... de azt azért ne felejtsük el, hogy ők is csak emberek és fogalma se lehet senkinek, hogy milyen indíttatásból választotta ezt a hivatást.
Akihez én mentem speciel mintha élvezte volna, hogy kiszolgáltatott vagyok, ezt több beszólással is éreztette.
Ettől eltekintve lehet csak ő volt ekkora segg, és vannak normális férfi nőgyógyászok is, én nem szívesen megyek már hozzájuk, max ha nagyon muszáj.
Szerintem nem azt kéne nézni, hogy az orvosnak milyen a neme, hanem szakmailag mennyire rátermett.
Egyébként férfihez járok.
Aki epp raer
Annyira nem erdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!