Férfi vagy nő nőgyógyászhoz érdemesebb menni?
Figyelt kérdés
Nőként nyilván frusztrációk léphetnek fel azzal kapcsolatban, hogy egy idegen férfi előtt kell levetkőzni, és azt sokszor nehéz tudatosítani, hogy az a férfi csupán páciensként tekint rád. Ezért sok nő inkább a női orvos mellett dönt, viszont hallottam már olyanokat, hogy a női nőgyógyászok nem annyira óvatosak, közömbösek és néha kevesebb tiszteletet is mutatnak irántad. Mi erről a véleményetek?2017. febr. 14. 23:34
1/15 anonim válasza:
"a női nőgyógyászok nem annyira óvatosak, közömbösek és néha kevesebb tiszteletet is mutatnak iránta"
A férfi nőgyógyász sem tiszteli jobban a vaginádat, nem a pasid az, hogy óvatos, lelkes, és tiszteletteljes legyen... ekkora butaságot ritkán hallani, ki mondott neked ilyet?
2/15 anonim válasza:
Ahhoz akiről több jót hallottál. Megjártam már sajnos pár orvost, mindkét nem esetében van szakmájára alkalmatlan.
3/15 anonim válasza:
Felénk férfiak vannak az SZTK-ban . Semmi lelki bajom nem lett, hogy megvizsgált. Tette a dolgát, utána pár emberi szót is váltottunk. Kellemesnek valóban nem mondható a vizsgálat, de nem fáj, és nem egy nagy dolog.
4/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy valóban nem nagy dolog, de szerintem természetes, ha első alkalommal izgul az ember és próbál minél többet megtudni a témáról.
2017. febr. 15. 00:15
5/15 anonim válasza:
Hogyne, meg is értem. Mindenesetre hidd el,a dolgukat végzik. Sok betegséget láttak, nem csámcsognak honnan van, hanem kezelnek, Ha csak rutinellenőrzés, megnéznek, oszt kész.
6/15 anonim válasza:
Férfiak és nők között is vannak jó nőgyógyászok, meg rosszak is. A nőknek szerintem ebben a szakmában annyi előnyük van, hogy saját tapasztalatból ismerik a női test anatómiáját, működését, ezért talán rutinosabban, szakszerűbben tudnak hozzányúlni.
7/15 anonim válasza:
Én voltam már férfinél és nőnél is. Jelenleg nőhöz járok. Van pasiból is olyan aki nem óvatos, közömbös stb. A jelenlegi dokim nem egy tündérbűbáj de viszont a szakmájához nagyon ért és nekem a félrekezelések után ez volt a legfontosabb. Mindenképp olyanhoz menj akit sokan ajánlanak függetlenül a nemétől.
8/15 anonim válasza:
Nekem visszatetsző, hpgy egy nő nyúlkáljon bennem odalenn, úgyhogy férfihoz járok.
De kinek a pap, kinek a papsajt.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2017. febr. 15. 10:25
10/15 anonim válasza:
Kizárólag nő! Addig kell menni, még nem találsz benne megfelelőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!