Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Férfi vagy nő nőgyógyászhoz...

Férfi vagy nő nőgyógyászhoz érdemesebb menni?

Figyelt kérdés
Nőként nyilván frusztrációk léphetnek fel azzal kapcsolatban, hogy egy idegen férfi előtt kell levetkőzni, és azt sokszor nehéz tudatosítani, hogy az a férfi csupán páciensként tekint rád. Ezért sok nő inkább a női orvos mellett dönt, viszont hallottam már olyanokat, hogy a női nőgyógyászok nem annyira óvatosak, közömbösek és néha kevesebb tiszteletet is mutatnak irántad. Mi erről a véleményetek?

2017. febr. 14. 23:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%
Nekem se tetszene, ha egy nő nyúlkálna bennem. A férfi nőgyógyászom igenis normális és óvatos.
2017. febr. 15. 17:03
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Meg ahhoz már nagyon szokva vagy, hogy férfiak nyúlkálnak benned, mi.. de hogy nő csinálja, hàt az fúj... a nő helye a konyhában van, nem az orvosi egyetemen, ezek szerint,
2017. febr. 15. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

Mindenképpen női orvost ajánlanék, ha van mód a választásra.

Mi hátránya lenne? Azért mégiscsak "kollegina", valahol nem?

2017. febr. 16. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet általánosítani -
2017. máj. 4. 14:28
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem azért lehet általánosítani és bizony azért a női orvos sokkal elviselhetőbb, mint egy idegen férfi, aki azért mégsem rendelkezik azokkal az "alkatrészekkel" amikkel mi nők, viszont igen.

És valóban a szégyenérzet sem közömbös dolog...

2017. máj. 11. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!