Férfi vagy nő nőgyógyászhoz érdemesebb menni?
Figyelt kérdés
Nőként nyilván frusztrációk léphetnek fel azzal kapcsolatban, hogy egy idegen férfi előtt kell levetkőzni, és azt sokszor nehéz tudatosítani, hogy az a férfi csupán páciensként tekint rád. Ezért sok nő inkább a női orvos mellett dönt, viszont hallottam már olyanokat, hogy a női nőgyógyászok nem annyira óvatosak, közömbösek és néha kevesebb tiszteletet is mutatnak irántad. Mi erről a véleményetek?2017. febr. 14. 23:34
11/15 anonim válasza:
Nekem se tetszene, ha egy nő nyúlkálna bennem. A férfi nőgyógyászom igenis normális és óvatos.
12/15 anonim válasza:
Meg ahhoz már nagyon szokva vagy, hogy férfiak nyúlkálnak benned, mi.. de hogy nő csinálja, hàt az fúj... a nő helye a konyhában van, nem az orvosi egyetemen, ezek szerint,
13/15 anonim válasza:
Mindenképpen női orvost ajánlanék, ha van mód a választásra.
Mi hátránya lenne? Azért mégiscsak "kollegina", valahol nem?
15/15 anonim válasza:
Szerintem azért lehet általánosítani és bizony azért a női orvos sokkal elviselhetőbb, mint egy idegen férfi, aki azért mégsem rendelkezik azokkal az "alkatrészekkel" amikkel mi nők, viszont igen.
És valóban a szégyenérzet sem közömbös dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!