Nem sokára 17 leszek, és előbb utóbb el kell majd mennem nőgyógyászhoz. De félek nagyon és szégyenlős is vagyok! Segítsség, mit tegyek?
Nagyon szégyenlős vagyok már amiatt is, hogy nem vagyok átlagos testalkatú, van egy kis felesleg rajtam... Nem rég feküdtem le a párommal először, és nekem ez volt az első, neki nem. De még az is nehezen sikerült, persze utána nagyon jó volt, de nagyon féltem. De nem ez a lényeg.
Hanem az, hogy férfi nőgyógyászhoz nem akarok menni, mert kizárt, hogy megmutassam neki magam, még ha ez nála teljesen normális is. Egri vagyok, mondjuk még nem nagyon néztem szét, de hol vannak jó nő nemű nőgyógyászok?
Egyébként ha még szűz lennék, akkor is el kéne mennem, vagy akkor nem?
Ha szüz lennél, akkor ráérne 22,23 évesen elmenni az első szűrésre.
Keress egy női orvost, vegyél nagy levegőt, aztán nosza neki...
Kedves utolsó!
Azért, mert Te esetleg találkoztál nem kedves, durva nő nemű nőgyógyásszal, még ne általánosíts! Én is találkoztam már nőben és férfiben is durvával, ahogy mind a 2 nemből tapasztaltam már kedvességet és gyengéden vizsgálást is. Nekem speciál nő nemű nőgyógyászom van, és semmi pénzért le nem cserélném. De ettől még nem mondom azt, hogy a férfiak pocsékok. Ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!