Nőgyógyászhoz vagy fogorvoshoz mentek "szívesebben"?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 12:58
1/20 anonim válasza:
Inkább fogorvos, vagy nőgyógyász? Egyik jobb, mint a másik. Amikor nőgyógyászhoz megyek, akkor inkább fogorvoshoz mennék és fordítva is így van.
3/20 anonim válasza:
Nőgyógyász. Kellemetlen a szitu, de legalább nem fáj. A fogorvostól rettegek, és szerintem már egy fogkő leszedése is borzalmas. Pedig igazán rossz emlékem nincs róla amúgy.
4/20 anonim válasza:
bár én pasi vagyok, de egyszer szívesen elmennék poénból nõgyógyászhoz.
5/20 anonim válasza:
menjél el egy prosztata vizsgálatra poénból!
6/20 anonim válasza:
nőgyógyászhoz... ott a vizsgálat max 1 perc, fogorvosnál az ember ha probléma van nem ússza meg ennyivel :)
7/20 anonim válasza:
Hát attól függ, rutin vizsgálatra inkább fogorvoshoz megyek, kevésbé zavar, ha a számban matat egy doki mint máshol. :D Ha már fúr-farag valamit, akkor lehet meggondolnám. :D
10/20 anonim válasza:
Meg attól függ, hogy kihez megy az ember -
Ha ismeri a dokit és szimpi neki,akkor nem olyan rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!