Mi baj van velem? Menjek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Ma órán nagyon görcsölt az alhasam és amikor ebéd után hazajöttem akkor elmentem wc-re és ilyen nyúlós barnás piros (szagtalan)folyadék volt a tisztaságin.
Mi lehet ez?
3éve van folyásom és 3éve nő a mellem.
Kb2éve van szőrzetem.
12/l (mèg nincs meg)
2015. jan. 14. 14:03
1/14 anonim válasza:
Menstruálsz már? Ha nem, valószínűleg megjött életed első menzesze. Aggodalomra semmi ok.
2/14 anonim válasza:
lehet hamarosan menstruálni fogsz :) barnás "folyás" az menstruációs vér, csak nagyon kevés jön és a hüvely savas hatására mire kiér bebarnul, szóval ne ijedj meg, legyen nálad már rendes betét is :)
3/14 anonim válasza:
Megjött az első menstruációd. Gratulálok! Az, hogy barna az nem baj, ugyanolyan, mintha piros lenne. Nekem az elsőnél 1 napig volt barna, onnantól piros, de ez mindenkinél más. Vegyél betétet!
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Betétet mindìg viszek suliba is mert így biztonságba érzem magam :P Always -bol melyik a legjobb?
2015. jan. 14. 14:15
5/14 A kérdező kommentje:
Ha erősödik attol még mehetek fociedzésre?(kemény edzések)
2015. jan. 14. 14:17
6/14 anonim válasza:
Always ultra normal plus a legjobb, ne a sensitive változatot vedd, mert az nem szívja annyira jól fel a cuccot. Narancssárga a csomagolása. Van belőle még super plus, az lila, az nagyon hosszú, úgyhogy ne azt vedd és az éjszakai, ami még hosszabb. Ha normál erősségű a menzeszed akkor ezekre a hosszabb betétekre nem lesz szükséged.
7/14 anonim válasza:
Ha bírod az edzést, akkor menj nyugodtan, a menstruáció nem betegség, minden sportoló ugyanúgy edz menstruáció alatt is.
8/14 anonim válasza:
Sportolhatsz menszesz alatt, de akkor nagy betétet válassz (a betét nedvszívó képességét cseppekkel ábrázolják, öt csepp felett javaslom sporthoz). és mindenképp szárnyasat!
9/14 anonim válasza:
Első vagyok.
Persze, simán lehet edzeni ilyenkor. Én, ha tudom, hogy sokáig nem kerülök mosdó közelébe, akkor mindig alaposan bebiztosítom magam, és a lehető legvastagabbat, legerősebbet választom az ilyen cuccokból, így nem érhet meglepetés.
Egyébként pár hónap után úgyis ki fogod tapasztalni, melyik nap mit érdemes hordani a betétek közül.
10/14 A kérdező kommentje:
Oké,akkor megyek edzésre meg ma nem futunk 10 kört,csak kapurarúgást,meg a rávezetést fogjuk gyakorolni ugyhogy az most nem vészes :)
2015. jan. 14. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!