El tudnátok képzelni, hogy egy nőgyógyászhoz menjetek feleségül?
Én nem csak hozzámennék, hanem hozzá is mentem. Nincs ezzel semmi baj. Normális értékrendű ember nem a "nőt" látja a betegében, hanem a pácienst.
Mi együtt vagyunk, és nem is tűnik úgy, hogy ez mostanában megváltozik.
Semmiképpen sem.
Mert, már eleve azért választja nyilván ezt a "szakmát", mert a női testhez való vonzódása messze az átlagos felett van, ami ahhoz vezet, hogy vagy állandóan "idegen pályán" buzgolkodik, vagy a rengeteg és folyamatos "izgalmi" állapota miatt 40 éves korára már impotens lesz, vagy heteroszexuális irányultsága kezdene célt téveszteni.
Szóval egyik sem lenne kívánatos számomram és inkább maradok a "normáli", illetve átlagos férfinél.
Nem tudom elképzelni, nagyjából azért amit az előző is írt.
Akárki akármit is próbál bizonyítgatni egy ember sohasem tudja függetleníteni magát sem attól hogy nő, sem attól hogy férfi. -nézzétek meg már a piciket is, az autóval játszik egyik, mig a másik babáját cipeli, öltözteti. -
Ahogy mi is amikor nőgyógyászati vizsgálatra megyünk, igencsak torkunkban dobog a szívünk, annak ellenére, hogy győzködjük magunkat arról, hogy ááá az csak egy orvos, aki tízmillió ilyet látot már, stb, stb.
6-os! Ekkora marhaságot is régen olvastam már.
Szóval szerinted aki nőgyógyász lesz átlag felett érdeklődik a pun.cik iránt? És a nő nőgyógyászok is ennyire rá lennének akkor cuppanva? Vagy aki urológusnak megy, és momentán nő...nem tudja félretenni a pisi fütyik láttán a női mivoltát? Netán aki proktológusnak áll...szerinted izgul a tátongó, ilyen olyan problémás ánuszokra? Vagy mi? Abszolút ostoba és végtelen egyszerű a hozzászólásod..
Te vagy sajnos egy végtelenül egyszerű és agresszív lény.
Mindenkinek jogy van h.lyének lenni, így neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!