Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik erzik magukat szinten maganyosnak?
Én is...
És ráadásul a "meleg világban" még inkább lehetetlen kialakítani egy normál kapcsolatot mindenki megbízhatatlan,átverős,kihasználós,eltűnős csak a testiségekre menős...
Ha netán valaki még hisz a normál szereteten alapuló kapcsolatban na az megszívta...
Persze vannak rendes meleg/leszbikusok igen 500 ra jut 1 akik szép eséllyel már rég kapcsolatban vannak..
Szóval hidd el átérzem.
25/Fm
Néha olyan jó lenne valaki, akiről tudom, hogy mindig mellettem van...
17/L
Igen. :(
Úgy ahogy írta előző. Bárcsak lenne végre olyan, aki itt van és mindent meg lehet vele osztani, odabújni és ilyenek. *.*
Próbálkoztam már, nem is vagyok antiszoc, de mégis magányos. Nem találtam sok olyan személyt akihez lehet ragaszkodni, megszeretni és ez kölcsönös. :c
17/f
Áttérzem
Az előző barátnőm megcsalt és kidobott..
Semmi másra nem vágyom csak egy lányra aki őszinte,akivel lehet beszélgetni,hozzábújni és szeretni..
19/l/l
Ha valaki szeretne lelkizni nekem nyugodtan írhat, de tényleg.:))
16,5L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!