Azok a fiatalok akik magányosnak érzik magukat, miért?
A mondatom közepén otthagy, ha megpróbálok beszélni vele és ő pl: számítógépes játékot játszik (ami megvárja, mert nem időre megy), akkor rám szól, hogy csönd...
De nem is merek neki semmit se elmondani, mert ellenállhatatlan kísértést érez rá, hogy továbbadja az egész világnak, és velük együtt röhögjön az én "hülyeségem" miatt (pl: megkérdezte, hogy miért nem akarok kistesót, én meg válaszoltam, hogy akkor még kevesebbet foglalkozna velem. 1 nap múlva nevelőapám, majd később az egész családom nevetve felemlegette óránként, hiába mondtam, hogy ez rosszul esik).
Egyszerűen hidegen hagyja a jelenlétem, nem érdekli, hogy élek-e vagy sem, kivéve ha valamit elrontok... Idegennek érzem magam velük. Ezért mondom én, hogy magányosnak érzem magam, legalábbis családi körben.
" Ez nem jut eszükbe a gyerekeknek?"
Mondtad neki valaha, vagy várod, hogy gondolatot olvasson? Kommunikálj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!