Szoktak manapság a fiatalok tizen huszonévesek otthon befogva lenni kertben? Lapátolni, ásni cipekedni, talicskázni, téglát pakolni stb, stb. Mert én igen de valahogy nem szoktam találkozni hasonló fiatalokkal.19/l
Bár engem nem fognak be, nem kötelező, de mindig segítek, ha látom munka van a kertben.
21/F
mi egészen kis korunk óta (általános iskola) be voltunk ilyesmire fogva a 2lánytestvéremmel! betonozás, cserép-tégla pakolás, stb.stb.
már nem otthon lakok, de ha még ott élnék tuti még lenne kiosztva feladat :-)
Persze, hogy szoktak. Ha most valaki lakótelepen lakik nyilván nem, de ez megint nem az ő hibája úgy mond, nem rajta múlik.
Nekünk konkrétan nincs kert, de van idős rokon/barát akinek igen, tehát szoktunk segíteni, "befogva" lenni.
Nálunk nincs szinte semmi munka a kertben, amióta nem ültetünk semmit. Kb. csak füvet kell nyírni, azt mindig az csinálja, aki ép ráér.
22/l
Persze!
Ez teljesen természetes! Már csak azért is, mert az ember alapigényének kéne lennie, hogy a környezete rendben tartott, tiszta, ápolt legyen, és nem várhatod el a szüleidtől, hogy csak ők tartsanak rendben mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!