Szoktak manapság a fiatalok tizen huszonévesek otthon befogva lenni kertben? Lapátolni, ásni cipekedni, talicskázni, téglát pakolni stb, stb. Mert én igen de valahogy nem szoktam találkozni hasonló fiatalokkal.19/l
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 16:24
11/17 anonim válasza:
Meg szoktak kerni a szuleim h csinaljak valami olyat amirol nem tudom h meg kell csinalni. De pl itt az osz szo nelkul ossze seprem a levelet almat kortet szedek. Nemsokszor kell ketszer mondani valamit.
19/L
12/17 anonim válasza:
Szoktam segíteni,sőt egyedül is nekiállok a munkálatoknak,ennyi idősen már nem kell szólni se a házimunkába,sem azért mert a kertben segíteni kell.Én,mint parképítő ezt fontosnak is tartott,hogy az a kert úgy nézzen ki,ahogy azt én elterveztem!19/L
13/17 anonim válasza:
Bár én kertes házban nőttem fel, sosem csináltam semmit a kertben nálunk az volt a férfimunka. Öcsém szokott kint segíteni. Viszont nálunka pasik nem tettek keresztbe egy gyufát sem soha...
14/17 anonim válasza:
Naná! Kerités festés, csempézés, gereblyézés, cipekedés, mindenben kell segíteni . Szreintem sokan vannak, akiknek kell :)) L
15/17 anonim válasza:
Többször segítettem kisebb koromba, sajnos inkább csak galibát csináltam. Mostanra az lett a feladatom, hogy a kutyákkal kimegyek a kert elé játszani, amíg anyuék dolgoznak.
16/17 anonim válasza:
Hát mindig van valami téma,nagy porta,mühely stb,ma is le kellett menjek mamámhoz hogy az ereszcsatornát kitisztitsam a dzsuvától meg a levelektől,utána otthon a rózsákat levágtuk és kivittük,mindig van valami,ráadásul most öcsém is segitett.24/F
17/17 anonim válasza:
Én leszarrrom a kertet, heti 40 órát melózok egy gyárban, csinálja az a kertet aki ráér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!