Anyukák, akik még otthon vagytok kisgyereketekkel és van a közelben szomszéd hasonló korú gyerekkel, milyen gyakran jártok össze?
Játszótéren rendszeresen összefutunk a hasonlókorú gyerekekkel. Akkor eljátszanak a kölkök és ennyi.
Valamint, még az utcán futunk össze, akkor beszélgetünk, mi szülők. Természetesen nem a gyerekekről, tehát nem megy a: "Kinek fa*zább a gyereke játék"!
Egyszerűen csak elbeszélgetünk.
Lassan 2 éves a lányom, idén megy bölcsibe. Még senki se tudja, hogy kinek a gyereke melyik csoportba kerül. Persze van 1-2 szülő, aki szimpatikus és jó lenne, ha a gyerekek egy csoportba járnának, de vannak olyan szülők is, akiket mindenki messziről kerül.
Ettől függetlenül rengeteg gyermekes szülőt ismerünk a környékünkről, akivel együtt jártunk kezdetektől babázókra.
Velük járunk el havi 1-2× ide-oda. De ennek a "szoros baráti köteléknek" úgyis a bőlcsiben kell kialakulnia.
Hiszen a gyerekek ott lesznek egész nap összezárva és ott kezdődnek a nagy barátságok.
Ahol az elsö lányom elsö 2 évében laktunk ott a szembe szomszédunknak volt. Ott heti 2 alkalom és a 2 hetentei találkozások között volt.
Most nincsen kisgyerekes ahova költöztünk.
De egy másik városból minden héten találkozok egy anyukával, és van egy baráti anya kör velük fixen minden kéthétben egy bizonyos napon.
Itt nem igazán lehet összejárni senkivel.Vannak az én lányommal egykorú gyerekek,de az egyik szülő le se hozza soha a gyerekét.Egész nap a panelba gubbasztanak.
A másik úgy néz rám mint a véres rongyra.
Aztán azt nézik mi van a gyereken,milyen játékai vannak stb.
Ha már én játszótérre ráadok egy adidas felsőt akkor minket kinéznek.Szóval engem nagyon idegesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!