Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mások is érzik magukat ennyire...

Mások is érzik magukat ennyire magányosnak?

Figyelt kérdés
Van más is, aki annyira magányosnak érzi magát, hogy a párnáját nem arra használja éjjelente hogy a feje alá tegye, hanem csak átöleli és erősen szorítja magához, hogy az illúzió meg legyen, és ne sírja magát állómba minden este?

2016. márc. 17. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen sokszor bár sírni nem szoktam csak néha. De olyankor nagyon jól is esik. Egyébként most már kezdek rájönni ,hogy nekem is lenne esélyem csak meg kéne próbálnom. Csak hát most így is túlzsúfolt az életem. Egy nem régi szerelmi ,de sokkal inkább emberben való csalódás. Csak félek ,hogy elmegy mellettem a fiatalságom. 16/f
2016. márc. 17. 19:56
 2/13 anonim válasza:
100%

Amikor nagyon magányos vagyok akkor általában kiszoktam sírni magam és az egy pár nap/hétre helyreráz. Még soha nem volt kapcsolatom mivel a melegségemről csak a szűk baráti köröm tud, ráadásul még elég nagy elvárásaim is vannak a partnert illetően. Éjjelente mikor szomorú vagyok abban reménykedem, hogy a jövő tartogat számomra valakit és ez részben vigasztal.

19/F/P

2016. márc. 17. 20:12
 3/13 anonim válasza:

Eszembe juttattad ez a dalszöveget.

Oh all alone, in my bed at night

I grab my pillow and squeeze it tight

I think of you and I dream of you, all of the time

What am I gonna do?

Én is szoktam ezt csinálni, de azért még nem siratom magam.

19:F

2016. márc. 18. 00:23
 4/13 anonim válasza:
Igen, sokszor. 23/L
2016. márc. 18. 05:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon magányos szoktam lenni, azzal a kivétellel, hogy nem szoktam sírni és a párnámat sem szoktam ölelgetni.
2016. márc. 18. 08:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Régebben sose hittem volna hogy lesz valaki mellettem, azt hogy valaha is megtudom milyen érzés amikor este valakihez odabújsz és átöleled, de amikor egy rövid időre megtapasztaltam ezt- nem csak "testi" értelemben, hogy milyen azóta még rosszabb és csak erre vágyom... Szóval nem csak te érzed így :/
2016. márc. 18. 15:54
 7/13 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül, én is így érzek sokszor sajnos :( Jó lenne már valaki akit a párnám helyett ölelhetnék esténként!
2016. márc. 18. 16:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Ugyan a környezetem nem tudja, mikor suliba is vagyok akkor legtöbbször osztálytársaktól jobb kedvem lesz, nem koncentrálok erre a dologra. De igazából legbelül mindig is magányosnak érzem és éreztem magam. Én is abban reménykedek, hogy majd egy nap talán találok valakit... amire sajnos nem sok realitást látok ebben a környezetben, így is csak pár legjobb barátomnak mondtam el, hogy meleg vagyok. Szóval nem csak te érzel így..

16/F

2016. márc. 18. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen. Én is sokszor érzem így. Habár most változást érzek. És nem csak álmodozom, a megérzéseim sokszor beváltak. Meglátjuk! Meglátjuk, hogy vajon pár hónap múlva mi lesz! 15f
2016. márc. 19. 23:53
 10/13 anonim válasza:

Én is sokszor így érzek...nekem barátaim sincsenek nagyon, szóval sokszor sírva alszok el :(

De reménykedem...

15/l/l

2016. márc. 20. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!