Mások is érzik magukat ennyire magányosnak?
Figyelt kérdés
Van más is, aki annyira magányosnak érzi magát, hogy a párnáját nem arra használja éjjelente hogy a feje alá tegye, hanem csak átöleli és erősen szorítja magához, hogy az illúzió meg legyen, és ne sírja magát állómba minden este?2016. márc. 17. 19:37
11/13 anonim válasza:
Ja , én is így vagyok vele , bár én nem sírok
12/13 anonim válasza:
Én is így érzem magam. 14 éves korom óta érzem,hogy a saját nemmemhez vonzódom, de néhány társkeresős "randin" kívül semmilyen tapasztalatom nincsen. A környezetem nagy része nem tudja rólam, és sajnos ismerem (túlságosan is) az erről való véleményüket. Érzem,hogyha a többség megtudná,ha nem is üldözne mindenki,onnantól egy kategóriába kerülnék, és innentől ez lenne az első jelző rólam,mintha én ezt képviselném... Ez egy állapot,sosem akartam képviselni.:( Már 31 éves vagyok és rendkívül magányosnak érzem magam. Ha van akihasonló cipőben jár és beszélgetne skype-on,esetleg később élőben vagy csak simán levelezne szívesen várom levelét privátban.
13/13 anonim válasza:
Mindenkinèl előfordul ugyebár..
Vègülis normális "reakció" olykor..
Persze jó lenne ha ahogy jönne ..olyan gyorsan menne is..
Mindent meglehet szokni. Sajnos.
Ha van aki melletted van,akkor sokkal könnyebb:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!