Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerelemből szeretem Őt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemből szeretem Őt?

Figyelt kérdés

Ha Vele vagyok nagyon jól érzem magam. Mindenről tudunk beszélni. Ha nem keres,nem ír nagyon rosszul vagyok,mondhatni depis. Ha keres akkor az a tipikus pillangók a gyomromban,felhők fölött 3 m,stb. Tulajdonképpen Ő számomra a minden. A nap 24 órájában Rá gondolok,Róla beszélek. Bárhol,bárkivel vagyok,ha Ő ír mert kitalált valami közös progit,akkor mindent otthagyok,s rohanok Hozzá,hogy Vele lehessek. Szeretem az arcát,a mosolyát,a haját,az illatát,a nevetését,a hangját,azt ahogy beszél,a mozdulatait,a testtartását. Ő amolyan Igazi Nő! Kedves,bájos,huncut,szelíd mégis vad. Szeretem a gondolkodását,a lényét,szeretem úgy ahogy van. Szerintetek szerelemből szeretem?

(Több részletet privátban)

2017. márc. 25. 01:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg. Legyetek boldogok együtt!
2017. márc. 25. 03:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan,ha van kedved beszélni még róla :)
2017. márc. 25. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz. :)
2017. márc. 26. 08:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Nem feltétlen szerelem ez szerintem,még tudni kellene információkat ehhez.Mióta ismeritek egymást,milyen a kapcsolatotok,hány évesek vagytok?Van-e neki párja?Gondolom neked nincs vagy tévedek?Szexuális beállítottságotok?Milyen egy találkozó,amikor ketten vagytok?Kérlek ezeket írd meg privátban,szívesen formálok véleményt a szituációddal kapcsolatban! :) Elég tapasztalt vagyok ilyen téren,ha szabad ilyet mondani. :) Várom privát üzeneted! :) Egy leszbikus lány. :)
2017. márc. 27. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!