Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, h ne bántsam meg egy jó barátomat? Szeretem őt, de nem szerelemből.
Figyelt kérdés
A szokásos história...Megismerkedtem egy sráccal, jó barátok lettünk. Arra gondoltam az elején,h akár több is lehetne,mint barátság. Megpróbáltam "kezdeményezni",megnyíltam előtte,azt akartam,h ő is így tegyen. De nem tette. Nem mert megnyílni,pedig nagyon kedvelt. Aztán belefáradtam,feladtam...elvesztettem az érdeklődésemet iránta. Már csak barátként tekintek rá. Viszont ő az utóbbi időben elkezdett "teperni" (elhív,h pl suli után maradjunk a városban beszélgetni,amíg nem megy buszom,stb..) Mit tegyek,h ne bántsam meg? Viselkedjek vele másképpen? Megpróbálok nem kétértelműen viselkedni,egyszerűen csak kedves vagyok vele meg hülyéskedek. Egyáltalán lehetséges,h ilyen helyzet jól süljön el? :/2014. okt. 21. 22:05
1/5 RRR válasza:
tán mond meg neki feketén-fehéren
mi az
ábra
2/5 anonim válasza:
figyelj pityu sz@rok rád...azt gondoltam lehet köztünk több de pöőcs voltál na mennyél haza szépen szia :) ennyi nem kell be ijedni
3/5 anonim válasza:
hasonló helyzetben vagyok, nálam fordítva van a história:
beleestem a lányba, mint a szakadékba, elkezdtem nyomulni, szépen finoman, volt is majdnem valami, aztán leültünk, és mondta, hogy szeret, nagyon, de csak mint barátot, és a többi, szívem tört össze, de annyira aranyos volt, nem lehetett rá haragudni. És így volt a legjobb, semmi célozgatás, egyenesen, egyszerűen, őszintén,ahogy kell.
4/5 szusy2 válasza:
Beszéld meg vele őszintén hogy 1szer te is így éretél de már elmúlt.Lehet hogy ő is túl tud rajta lenni és barátok maradto <3 sok sikert
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. okt. 22. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!