Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a leszbikus nők a férfival való szexről?
Ha már annyira emlegeted, akkor le tudnád írni azt a hátteredet? Meg hogyha pont ez az, hogy férfival nem feküdnél le, akkor te is minden bizonnyal a nőkhöz vonzódsz, nem? Ergo leszbikus vagy. Akkor miért így kérdezed, hogy "a leszbikusok mit gondolnak..."?
Amúgy, hogy a kérdésedre válaszoljak, én már a gondolatától is undorodom, nem hogy semleges, vagy vonzana... brr xD
Igen,én undorodom a férfi testtől, természetesen a pénisztől a legjobban,ahogy előttem írták bottal sem nyúlnék hozzá.Nem tudok semmit a te hátteredről,mivel semmit sem írtál le,de neked kell tudnod,hogy a nők vonzanak-e.Annak,hogy nem feküdnél le férfival nem feltétlen az az oka,hogy leszbikus vagy(ha nem érzed magad annak),lehet,hogy neked fontosak az érzelmek is és még nem találtál olyat,akit szerettél,vagy volt egy rossz élményed velük,esetleg aszexuális vagy stb.stb.stb.sorolhatnám még,de ezeket neked kell tudnod.Én minden esetre már 10 éves koromtól világosan tudtam,éreztem,hogy a nők vonzanak,soha nem volt kérdés;hogy leszbikus vagyok-e.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!