Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki maszturbálás/szex közben nem nyög max a végén nagyokat sóhajtozik?
én ha hangos lennék, akkor is visszafogom magam, visszafojtom, exemet izgatta
engem nem zavar, örülök neki, hogy csendes vagyok :D
24F
én senkivel nem találkoztam még a való életben, aki súhajtozásnál hangosabb lenne szex közben.
viszont láttam már olyan prnót, hogy elkezdik a dugást a színészek, megy a témázgatás, mikor hátulról beszól a rendező: nyögjetek már! akkor a színészek: jaaa, bocs, elfelejtettük...utána: aaaahhh, aaaahhh...
Lányokat kérdezett, nem titeket, pasikat!
Leszbikusság kategóriában vagyunk! :P
Barátnőm csak miattam fogta vissza magát először, mivel én csendes vagyok. Nem merte kiengedni a hangját, pedig én nagyon izgatónak találom, ha minimálisan nyögdécsel.
18/LL
#4:
bocs benéztem a kategóriát :)
24F
"Barátnőm szereti amúgy ahogy nyögdécselek. Engem személy szerint izgat nagyon, ha valaki hangos szex közben."
Éppen ez a jó az egészben! :)
Legalább tudod, hogy élvezi a dolgot és nagyon jól csinálod neki! :)
16/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!