Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális sex. Tehát lanok, kinek, mi, hogyan jo?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt. Ezalatt rájöttem h neki nem olyan jo, ahogy en szeretem. En a monoton csiklo nyalastol élvezek el, o ettől nem. Segítsetek gyakorlati dolgokkal! Köszönöm 18L2016. nov. 7. 07:50
1/9 A kérdező kommentje:
*lanyok
2016. nov. 7. 07:52
2/9 anonim válasza:
A bejáratot is izgasd a nyelveddel, nyald végig oda - vissza a csiklóig, körözz a csiklón a nyelveddel, húzd szét a kisajkakat és nyalj be mélyebben, be is hatolhatsz a nyelveddel,közben kézzel dörzsöld a csiklót, szívd a csikló közben ujjaz, szopogasd a nagyajkakat. ( + 1 tanács,én külön szeretem ha puszilgatják a szeméremdombomat is).
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Ebből sokat tanultam!
2016. nov. 7. 10:20
4/9 Hercegno69 válasza:
En azt szeretem ha a nyelvet bedugja es "azzal dug". Ki be ki be. Es belul nyalogat.
Esetleg meg ha nyalas kozben ujjaznak es a combtovemet is nyalogatja csokolgatja. En nem szeretem ha sokaig izgatjak a csiklom akar nyelvvel vagy ujjal mert olyan furcsa erzes es legszivesebben rangatoznek tole :D
Szoval nyald finoman majd kemenyen es "dugd" meg a nyelveddel :D nekem ez jon be.
5/9 anonim válasza:
Lehet fhaszra vagyik mint minden normalis no.....?
Amitol mondjuk el is tudna menni mert amit leirtal az max. Elojateknak jo mint a leszbi szex amblokk!!
6/9 anonim válasza:
kérdezd meg,hogy hogy szereti,mond neki,hogy irányitson.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, h mindenki ilyen korlátolt faszehes gyöker :) de köszi a felesleges kommentet :)
2016. nov. 11. 12:36
8/9 anonim válasza:
Ez tipikus esete a kommunikáció fontosságának. A 2. válaszoló tök jól leíra, hogy neki hogyan jó, de lehet, hogy ha erre hagyatkozol, azt a te barátnőd egyáltalán nem fogja élvezni. Minden ember más, más igényekkel, vágyakkal. Ne tőlünk, Tőle kérdezd, hogy Ő hogyan élvezi. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. nov. 21. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!