Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ki szereti a 69-es szexet és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szereti a 69-es szexet és miért?

Figyelt kérdés

Érdekelne, más mit gondol erről. Szerintem nagyon szexi és érzéki módja az örömszerzésnek.

/lányok válaszát várom és nem, nem vagyok unatkozó fiú, aki majd privátban lövöldöz/

2016. szept. 26. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem :) mert egyszerre tudunk oromet okozni a masiknak :)) 21L
2016. szept. 26. 19:13
 2/13 anonim ***** válasza:
41%

Mert egyszerre oráloztok mindketten adtok-kaptok

Hozzá kell tegyem én nem vagyok oda érte

2016. szept. 26. 19:19
 3/13 A kérdező kommentje:
Elég csak a kérdésre válaszolni, nem kell viaskodni egymással.
2016. szept. 26. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert egyszerre okozunk oromot egymasnak azert szeretem :)
2016. szept. 26. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
50%

Leszbikus kategoria, lányok válasza, valóban, fáradt vagyok már

Ettől függetlenül valószínűleg a válaszom helytálló

2016. szept. 26. 20:25
 6/13 anonim ***** válasza:
én annyira nem szeretem, mert ha közel járok, akkor kizökkenek és nem tudok a páromra figyelni... :(
2016. szept. 26. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
nem szeretem, mert ha felül vagyok, szédülök. Ha alul vagyok, fulladok. Ha oldalt vagyunk, akkor meg nem látom a tévét... :P
2016. szept. 26. 22:38
 8/13 Siket Rozália ***** válasza:
43%

Én azért szeretem mert imádok cumizni és közben valóban ki is elégítenek!

Elég soká leltem erre a pózra, de azóta ha lehet inkább ezt választom, mert itt én szabályozhatom partnerem orgazmusát, ami ugye egy férfinél néha túl korán következne be.

2016. szept. 27. 15:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem azert mert egyszerre okozunk örömet és persze imádom ha nyalnak. Azonban össze kell szokni a partnerrel és gyakorlás szükséges ,hogy ne zokkenjunk ki és tudjunk a partnerre figyelni.

21l/l

2016. szept. 28. 08:38
 10/13 anonim ***** válasza:
En oszinten szolva nem szeretem. Szivesen megteszem a parom kedveert, nem okoz kenyelmetlenseget, meg nekem is kellemes, de elmenni sosem tudtam,mert mikozben a baratom kenyeztetem gyakorlatilag kikapcsol az agyam velem kapcsolatban es alig erzekelek valamit abbol, amit o csinal.
2016. okt. 1. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!