Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet olyan nő aki a gyors...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan nő aki a gyors szexet szereti?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nővel aki azt mondja hogy ő inkább a 4-5 perces gyors együttlétet szereti.

Nekem ez furi mert minden nő a hosszú ideig tartó aktust szereti

2016. jún. 4. 07:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg
2016. jún. 4. 07:21
 2/8 anonim ***** válasza:

"...mert minden nő ..."

Ezek szerint mégsem!

Én sem!

Ahogy elöttem irta valaki.

Minőség legyen!

Rám figyeljen ne másodfoku egyenleteket oldjon meg csak azért, hogy elmondhassa a pasi milyen sokáig birta.

20/L

2016. jún. 4. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Kimondottan unom magam ,ha fél óránál tovább tart a szex. A pasikat pedig nem értem meg,mikor azon görcsölnek,hogy visszatartsa az ejakulációt. Ok,hogy valameddig visszatartja,de a 10. Percnél már rém kínos.. Főleg mikor addig addig nyújtja,hogy el se megy. Na az ilyentől agyfaxt kapok.
2016. jún. 4. 08:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is eleg 5perc,(amugy sosem akartam orakat..) A ferjemmel amugy is jol osszeszoktunk mar es tudjuk mi a jo a masiknak.
2016. jún. 4. 09:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Max. 15-20 perces meneteket szeretem, addigra már simán van 3-10 orgazmusom. De néha még ennél is rövidebb. Inkább több, rövid menet, mint egy hosszú.
2016. jún. 4. 09:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért hiszed azt,hogy minden nő a hosszabb együttléteket szereti? Nekem is belefér /ne néha egy gyors dugás,nem csak mindig a hosszú,sőt én ami fél óránál tovább tart szex,azt már nem élvezem.
2016. jún. 4. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet 10 perces szex is baromira kielégítő,de van,hogy a fél órás csak bemelegítés a következő menethez,én a hosszabban sokkal jobban szeretem :) de azt gyorsan :D

N.

2016. jún. 4. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is unom már ha sokáig tart. Jobb ha rövid és élvezetes. Persze az 5 percben az előjáték nincs benne, az azért kell előtte, de az se egy óra.
2016. jún. 4. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!