Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a leszbikus nők a férfival való szexről?
Kedves kérdező, te milyen nemű és orientációjú vagy?
2017. márc. 12. 18:39
2/12 A kérdező kommentje:
Nő nemű vagyok. És pont ezt szeretném kideríteni.
Nem unjátok még ezt a sok kérdést bszki? Hetente megkérdezi valaki.
Azért leszbikus valaki, mert nem vonzza a férfi nem semmilyen formában. Igen, meglepő mód a szex sem. Van, akit egyenesen undorít, másnak meg csak semleges. Történet vége.
Leegyszerűsítve: elképzeled, kivel/mivel soha nem lenne gusztusod szexelni. Na ez a leszbikus nőknél a férfiak...
2017. márc. 12. 19:00
Azt, hogy undorító. Semmi nem vonz benne. Ha vonzana, akkor nem lennék leszbikus. Mit nem lehet ezen megérteni?
2017. márc. 12. 19:03
Kedves kérdező, az már nyilvánvaló, hogy Te nem vagy leszbikus, szóval már csak azt a kérdést tenném fel, hogyha Te undorodsz valakitől, akkor azzal le tudnál feküdni? Te esetetben mondjuk egy nővel, mivel nem vagy leszbikus... gondolkozz bammeg
2017. márc. 12. 19:48
"Nem is érne hozzá a férfinek a péniszéhez? Ha meg hozzá ért már, nem élvezi?"
Ez már ott bukik, hogy egy leszbikus nem kerül ilyen szituációba. Gondolom te hetero nő vagy, tedd fel ezeket a kérdéseket inkább magadnak, fordított esetben, hogy egy puncit kéne megérintened. Naugye? :)
2017. márc. 12. 19:50
7/12 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy egy férfival nem feküdnék le. Nem vagyok rá képes. De nővel még nem voltam olyan közeli kapcsolatban.
Ilyen kérdések láttán örülök hogy nem ilyen ostobának szulettem
2017. márc. 13. 16:42
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.
Azok viszont akik nem a kérdésre válaszolnak vagy csak azt nyilvánítják ki, hogy mekkora idióta vagyok, azok kérem tartják meg maguknak. Nem tudjátok a hátteret, akkor ne pofázzatok. Köszönöm.
Drága kérdező, Te tetted fel a kérdést, a szerencsetlen válaszoló, hogy teremtse elő, hogy Neked mi a háttered, ha a háttér lett volna a lényeg, akkor nyilván megosztottad volna, és a válaszolók, nem ilyen válaszokat adtak volna, amely nem felel meg a nézeteidnek. Csak kérdem én, minek teszel fel kérdést, ha nem tetszik mások véleménye? Minek teszel fel olyan kérdést, amire nyilvánvaló a válasz? Hiszen egy leszbikus nő, körülbelül bottal nem piszkálna meg egy pasit, viszont ha igen, akkor nem leszbikus, gondolkozz. :)
2017. márc. 13. 21:06
Kapcsolódó kérdések: